Vasmar Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Beatty? Haynes φυσικά :) it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Καλημέρες Warren.... Aγορινα..Το πιο ωραιο κοπλιμεντο... Ειναι ο αγαπημενος μου με διαφορά.. ;) Σ ευχαριστω! :) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Τα χουμε ξαναπει ...... καπάκια απο gov't mule βάζεις Παπαδόπουλα και δε παίρνει κανείς χαμπάρι ότι άλλαξες δίσκο :P Εμείς προτιμάμε το Σταύρο βέβαια απο το χοντρό γιατί παίζει με strat ;D www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Εμείς προτιμάμε το Σταύρο βέβαια απο το χοντρό γιατί παίζει με strat ;D To μονο μεινονεκτημα του χονδρου... ;D Φχαριστω Κωτσο! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν ξέρω, εγώ πάντως το καταχάρηκα! Και ναι, η παύση και το μπάσιμο με ορχήστρα και φωνάρα είναι ταμάμ. Μόνο το τέλος μου φάνηκε λίγο πρόχειρο. Εκπληκτικά σόλο, εκπληκτικές κιθάρες, μπράβο αν και δεν περίμενα κάτι λιγότερο. :) Είσαι ωραίος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Ε τι να λέμε πάλι .... Τα δέοντα Ρισπεκτ αγαπητέ free !!! https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Μόνο το τέλος μου φάνηκε λίγο πρόχειρο E ναι.. ;) Το τελειωμα ηταν ενα μαμωτο απ την ωρα που ειπα ''τελος''... Σ ευχαριστω πολυ Σπυρο για το σχολιο! @VAGTANPLAN σ ευχαριστω ειλικρινα για την εκτιμηση αδερφε! Να σαι καλα! :) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 EDIT:Αλήθεια σκοπεύεις να το ξαναπιάσεις το κομμάτι? Αν ναι, ρίξε τηλέφωνο. ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Τι κακό είναι αυτό με σένα βρε παιδί μου, βιάζεσαι να μπεις, και μετά βιάζεσαι να τελειώσεις. ;D ;D ;D Αυτος στο τελος θα σε βαλει να ξυρισεις και το μουστακι! ;D ;D ;D Α, και το μουστάκι μην το ξυρίσεις, σου πάει (ακούς Gvour?). ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Τι κακό είναι αυτό με σένα βρε παιδί μου, βιάζεσαι να μπεις, και μετά βιάζεσαι να τελειώσεις. ;D ;D ;D Α, και το μουστάκι μην το ξυρίσεις, σου πάει (ακούς Gvour?). ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ααααα...ολα κι ολα...Σε θεματα styling,συμβουλευομαι μονο το Λακη. 8) Τοσες καριερες εχει χτισει! ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση