freerock1974 Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2012 Σ ευχαριστω πολυ Μητσο μου! :) Στο τελευταίο, ενώ ξεκινάει με το ίδιο θεματάκι πάνω κάτω, πάει να shreddάρει ελαφρώς (συμφωνώ ότι δεν ήθελε tapping) και χαλάει ελαφρώς αυτό το relaxed παίξιμο... Εχεις δικιο αλλα εφυγε το γκαζι παραπανω και δε σηκωνοταν το ποδι..εεε..το χερι.. Τα ξερεις πως ειναι αυτα... ;) Βρε σεις μην του λέτε να μην shred-άρει και νη μην παίζει τάπες ;D ;D ;D. Είναι σαν να λέει ο προπονητής στον Messi, εσύ αγόρι μου θα τρέχεις, θα μαρκάρεις, θα κόβεις και θα δίνεις την μπάλλα με την μία. Δεν θα την κρατάς πάνω από πέντε δευτερόλεπτα. Και μην σε ξαναδω να κάνεις ντρίπλες και τσαλίμια. Γι αυτο σ αγαπαω γιατι μου δινεις κουραγιο να γινω σρεντοφουζιονας.. :D Ωστοσο εχουν ενα δικιο οι διαφωνουντες με την επιδειξη ταπερ.. Το κομματι ειναι κλασσικοροκια..Ο δημιουργος πρεπει να εχει ως προτεραιοτητα την αισθητικη του ''ολου''.Και εδω ξεφυγα... Βεβαια..η αισθητικη ειναι κατι υποκειμενικο και για καποιους.. everything is γουελκαμ... ;D ;D ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2012 Πάντως Σταύρο, ακούγοντας πολλά κομμάτια σου υπάρχει αυτό το στοιχείο με τα σόλο σε πολλά. Τι εννοώ. Ενώ τα κομμάτια είναι κάργα hard rock, τα σόλο δίνουν μια πιο 80s heavy metal γεύση. Αυτό βέβαια σε καμία περίπτωση δεν το λέω σαν αρνητικό στοιχείο. Αντιθέτως το λατρεύω!!! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2012 Πάντως Σταύρο, ακούγοντας πολλά κομμάτια σου υπάρχει αυτό το στοιχείο με τα σόλο σε πολλά. Τι εννοώ. Ενώ τα κομμάτια είναι κάργα hard rock, τα σόλο δίνουν μια πιο 80s heavy metal γεύση. Αυτό βέβαια σε καμία περίπτωση δεν το λέω σαν αρνητικό στοιχείο. Αντιθέτως το λατρεύω!!! ;) Ο Vinnie Moore συνάντησε τον Greg Howe! :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2012 Ενώ τα κομμάτια είναι κάργα hard rock, τα σόλο δίνουν μια πιο 80s heavy metal γεύση. Δημητρη αφου σου αρεσει,τα αλλα περισσευουν..Σ ευχαριστω! Ωστοσο,θεωρωντας οτι ειμαι της πεντατονικης κατα 90% παρα των ελασσονων μελωδικων και αρμονικων που χαρακτηριζουν το μεταλ(μονο maiden εχω ακουσει επισταμενα κ καραγουσταρω),ισως αυτο που σου δημιουργει αυτη την αισθηση να ναι το επιθετικο υφος που μαλλον χαρακτηριζει τα σολος.Το οποιο υφος ενιοτε υποκειται σε δριμυτατες κριτικες.. ;D Ασε που ενας κολλητος που γραφει στο στουντιακι μου τις ιδεες του,ολο με τρωει... ''Δεν εισαι μεταλ ρε μαμωτ... ;D'' Και εδω κολλαει το αιωνιο ερωτημα:"Tι εστι μεταλ τελικα?'' ;D Ο Vinnie Moore συνάντησε τον Greg Howe! :D Στην λατρευτη πενταδα μου και οι δυο! ;) ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΦΟΣ!!!!!!!!!!!!ΑΓΑΠΑΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙ Μ.. ;D ;D ;D Το εψαχνα καιρο κι ενθουσιαστηκα τωρα... ;) Vinnie Moore ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :o :o :o :o :o :o :o GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2012 Είσαι τυχερός ρε φίλε που βρήκες ΕΝΑ ύφος που καραγουστάρεις. Εμένα μου αρέσουν τόσα πολλά που ..... :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημητρη αφου σου αρεσει,τα αλλα περισσευουν..Σ ευχαριστω! Ωστοσο,θεωρωντας οτι ειμαι της πεντατονικης κατα 90% παρα των ελασσονων μελωδικων και αρμονικων που χαρακτηριζουν το μεταλ(μονο maiden εχω ακουσει επισταμενα κ καραγουσταρω),ισως αυτο που σου δημιουργει αυτη την αισθηση να ναι το επιθετικο υφος που μαλλον χαρακτηριζει τα σολος.Το οποιο υφος ενιοτε υποκειται σε δριμυτατες κριτικες.. ;D Όντως είναι πολύ επιθετική η προσέγγισή σου στα σόλο και αυτό μου αρέσει πολύ. ;) Επίσης νομίζω ότι πολύ μεγάλο μέρος των σόλο της metal δισκογραφίας, βασίζεται στην πεντατονική και στην blues scale (που πάλι πεντατονική είναι). Όσο γι' αυτούς που σου κριτικάρουν το ύφος, μην τους ακούς! Είναι κακοπροαίρετοι! ;D ;D ;D (Εννοείται πως κάνω πλάκα. ;) ;D) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2012 Είσαι τυχερός ρε φίλε που βρήκες ΕΝΑ ύφος που καραγουστάρεις. Εμένα μου αρέσουν τόσα πολλά που ..... :) Και μενα... Αυτο που παρεθεσα ηταν ενα δειγμα πεντατονικης επιθετικοτητας.. :D Παρε και ενα δειγμα ρυθμικης και αρμονικης διαστροφης που ειναι σ αυτα που...μ αρεσουν.. GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2012 Πολύ ωραίοι και οι δύο Σταύρο! Πρώτη φορά ακούω κομμάτια τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2012 Σταύρο, you speak my language! :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2012 Πολύ ωραίοι και οι δύο Σταύρο! Πρώτη φορά ακούω κομμάτια τους. Αν σ ενδιαφερει το βιρτουοζιλικι σε fusion ψαξτον τον Greg Howe. O...Bινης ειναι πολυμορφικος...Αλλα σ αυτο το δισκο δινει ρεσιταλ ροκ-hard rock αλητειας και επιδεξιοτητας... Βεβαια...καλα ολα αυτα..Αλλα ενας Knopfler ειναι η λυτρωση... ;) :) Σταύρο, you speak my language! :D Ειδες που σ αρεσουν ΜΟΝΟ αυτα? ;D ;D ;D ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση