Προς το περιεχόμενο

Ηχομονωση σε εξωπορτα.

kon_rock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια, γεια σε ολους!!

Ειμαι κιθαριστας, μενω σε πολυκατοικια και το σπιτι μου εχει μια εξωπορτα η οποια οταν ειναι ανοιχτη η κλειστη ειναι το ιδιο οσον'αφορα την φασαρια. θελω λοιπον με καποια πατεντα να μειωσω το περασμα του ηχου απ΄την πορτα. Γενικα ειμαι ασχετος με το θεμα. Αυτο που σκεφτηκα ειναι να παρω ενα μεγαλο κομματι ηχομονωτικου υλικου (να καλυπτει την πορτα και την κασα της πορτας) και να το βαζω στην πορτα οταν θελω να παιξω κιθαρα (πχ να το κολλαω με σκρατς). Αντιλαμβανομαι οτι αυτο ακουγεται πολυ προχειρη λυση αλλα ο σκοπος μου δεν ειναι να φτιαξω στουντιο, απλα να μπορω ανετα να παιξω και οχι σε δυνατες εντασεις. Θελω παρακαλω πολυ να μου πειτε την γνωμη σας. Α, μην μου πειτε να αλλαξω πορτα...το νοικιαζω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η ιδέα σου καλή μου φαίνεται. Αρκεί να καλύψεις βέβαια όλη την πόρτα, ακόμα και την χαραμάδα από κάτω.

Εδώ εμείς με ένα παλικάρι, όταν τζαμάραμε στο δωμάτιό του, βάζαμε μπροστά στην πόρτα του δωματίου τα μαξιλάρια από τον καναπέ του για να μην ακουγόμαστε έξω!  ;D

Και μάλλον είχε κάποιο αποτέλεσμα καθώς γλιτώναμε πάντα το κράξιμο από τους γονείς του.  ;)

Προσπάθησε να κλείσεις όσο πιο αεροστεγώς γίνεται την πόρτα, όχι μονο την κάτω χαραμάδα που είναι προφανής αλλά και στο πλάι και πάνώ, ίσως με μια κατάλληλη "ταινία" λάστιχου.

Αυτό μαζί με το "καπάκι" λογικα θα φέρει κάποιο αποτέλεσμα που να  δικαιώνει την προσπάθεια.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου