BlackScorpio Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Πόσο δύσκολο είναι για κάποιον να βρεί ένα group που να του κάνει? Εσείς παίζετε? Πόσο καιρό κάνατε να βρείτε αυτό που ψάχνατε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Να σου πώ, εγώ δεν μπόρεσα να βρω αυτό που περιγράφεις…αλλά πλέον δεν το ψάχνω. Ένα γκρούπ μουσικό είναι, όπως όλες οι κοινές ανθρώπινες δραστηριότητες, εξ ορισμού δύσκολο να "δέσει" , πόσο μάλλον όταν μπαίνει και το «καλλιτεχνικό» στοιχείο μέσα. Αν δεν υπάρχει και κάποιο ισχυρό κίνητρο (π.χ. οικονομικό), δύσκολα μπορείς να καταπιέσεις τον εγωισμό σου…και να συμπράξεις με τρίτους. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Να του κάνει? Σαν τι? Σαν πουκάμισο? :P Πέραν της πλάκας... Κάποιος μπορεί να ψάχνει ένα γκρουπ για να βγάλει λεφτά... Κάποιος άλλος για να παίξει την μουσική που θέλει... Άλλος για να έχει επιτυχία στις ερωτικές επαφές... Υπάρχουν άπειροι λόγοι για να πάει κάποιος σε ένα γκρουπ... Αν ζητάς ένα γκρουπ που να είναι όπως στις ταινίες (φιλαράκια που να κάνουν τα πάντα μαζί και να ζουν ο ένας για τον άλλον και στο τέλος να λένε και "to the band") τότε μάθε τους φίλους σου να παίζουν τα όργανα που σου λείπουν... Δεν δένει έτσι εύκολα το γλυκό!!! LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackScorpio Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Απλά ένα group που να συννενοείστε στη μουσική. Αυτό! Εγώ πάντως εδώ και ένα χρόνο δε μπορώ να το βρώ. Ακόμα ψάχνω και θα συνεχίσω να το κάνω. Δε τα παρατάω απο τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Απλά ένα group που να συννενοείστε στη μουσική. Αυτό! Εγώ πάντως εδώ και ένα χρόνο δε μπορώ να το βρώ. Ακόμα ψάχνω και θα συνεχίσω να το κάνω. Δε τα παρατάω απο τώρα... Πόσο χρονών είσαι? LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackScorpio Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 32. Why? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Και βρε συ στα 32 σου μετά από ένα χρόνο που ψάχνεις? Αφού ξέρεις πως είναι τα πράματα!!! Απλά να πω πως όσο μεγαλώνουμε ανεβαίνουν και τα στάνταρς μας!!! Ίσως να φταίει κι αυτό ;) LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Οτι και να λεμε αμα στο υποτηθεμενο "γκρουπακι" δεν μπορειτε να συννενοηθειτε "μουσικα" τοτε δεν γινεται τιποτα.... Αν ενας που εχει βγαλει το ωδειο κιθαρας παει να μπλεξει με τους φιλους του που απλως γρατζουνανε τοτε θα υπαρχει προβλημα - οπως και το αντιθετο Λογω οτι εχω περασει απο αυτα τα σταδια (οχι οτι ειμαι καμια μουσικαρα) εχω δει και εχω παθει ;) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ προσωπικά παίζω με την παρέα που παίζαμε από το λύκειο (πάνε καμιά δεκαριά χρόνια τώρα που παίζουμε μαζί). Πάντως μη βιάζεσαι. Έχε υπομονή και επιμονή. Θα βρεθούν κάποια στιγμή τα κατάλληλα άτομα. Μην το ζορίζεις και πολύ το πράμα, με το στανιό δεν γίνονται αυτά. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ παιδιά είμαι 17 χρονών και παίζω με τους κολλητούς μου από το Δημοτικό εδώ και 3 χρόνια.Μπορεί να είμαστε αυτοκόλλητοι αλλά από μουσικής άποψης έχουμε εντελώς διαφορετικό γούστο.Θέλω να καταλήξω ότι το να είσαι σε μια μπάντα φίλων δεν είναι πάντα η ιδανική λύση... More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση