Προς το περιεχόμενο

buzz σε πεταλι.πως το διώχνω ?

zeromancer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παίδες

θα ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να απαλλαχθώ απο τον ενοχλητικότατο buzz του memory man with hazarai.τσεκαρα όλη την αλυσίδα με τα πετάλια και είδα οτι προκαλεί πολύ θόρυβο ακομα και όταν δεν ειναι ανοιχτό.

καμια ιδέα?

ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Του βαζεις ξεχωριστο τροφοδοτικο,αν και αυτο δεν εχει αποτελεσμα το πετας και αγοραζεις ενα BOSS που δεν κανει ποτε μπζζζτ.. . ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

το θυμαμαι superfunk οτι μου ειχες πει και πιο παλια πως το 1spot δινει πολυ buzz. η αληθεια ειναι  πως δεν το εχω δοκιμασει.πιστευεις πως με ενα fuel tank μπορουν να φτιαξουν τα πραγματα?

δεν θελω να πεταξω το πεταλακι μου  :'( :'( το αγαπαω αυτο το μικρουλι :P

το θυμαμαι superfunk οτι μου ειχες πει και πιο παλια πως το 1spot δινει πολυ buzz

αποκλειεται να στο ειχα πει αυτο,μια και το χρησιμοποιουσα με 17 πεταλια για πολλα χρονια και live & studio χωρις απολυτως κανενα προβλημα.

ξαναδιαβασε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ την απαντηση μου για να καταλαβεις τι προτεινω.

super για να καταλαβω...θεωρεις πως ενδέχεται να εχει το πεταλι προβλημα? νομιζω πως ειναι γενικα λιγο θορυβώδες σαν πεταλι ετσι κ αλλιως( αλλα και παλι ο θορυβος ειναι παρα απνω απο το κανονικο μαλλον)

υ.γ νομιζα πως εσυ μου ειχες πει για το 1spot.δεν θυμόμουν οτι ηταν καποιος αλλος απο το φορουμ 

δοκιμασε το με ενα ΔΙΚΟ του ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ,συνηθως αυτη ειναι η καλυτερη λυση για ‘‘περιεργα‘‘ πεταλια .

Είχα παρόμοιο πρόβλημα με ένα EHX Holy Grail Plus.

Το έλυσα χρησιμοποιώντας ένα ξεχωριστό τροφοδοτικό (ενα κλασικό πολυτροφοδοτικό τύπου μέκαψες) μόνο για το συγκεκριμένο πετάλι.

Δοκίμασε το και κατά 99% θα λυθεί το πρόβλημα σου.

Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand

Βuzz το Hazarai??? Να μου έλεγες κανά muff να πω εντάξει! Αυτό που σου είπαν και οι υπόλοιποι, δοκίμασέ το με τροφοδοσία από ξεχωριστό αντάπτορα και κατα προτίμηση το δικό του. Ό,τι πολυαντάπτορες απ το ηλεκτρονικάδικο της γειτονιάς έχω δοκιμάσει κάνουν θόρυβο από μόνοι τους!!!

Δεν θέλεις το buzz; Ξεχωριστή τροφοδοσία.

Θέλεις το buzz; Δεν χρειάζεσαι ούτε ναρκωτικά ούτε τίποτα, είσαι ωραίος...

Victor Wooten - A Little Buzz

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου