zeromancer Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια σας παίδες θα ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να απαλλαχθώ απο τον ενοχλητικότατο buzz του memory man with hazarai.τσεκαρα όλη την αλυσίδα με τα πετάλια και είδα οτι προκαλεί πολύ θόρυβο ακομα και όταν δεν ειναι ανοιχτό. καμια ιδέα? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Του βαζεις ξεχωριστο τροφοδοτικο,αν και αυτο δεν εχει αποτελεσμα το πετας και αγοραζεις ενα BOSS που δεν κανει ποτε μπζζζτ.. . ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zeromancer Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 το θυμαμαι superfunk οτι μου ειχες πει και πιο παλια πως το 1spot δινει πολυ buzz. η αληθεια ειναι πως δεν το εχω δοκιμασει.πιστευεις πως με ενα fuel tank μπορουν να φτιαξουν τα πραγματα? δεν θελω να πεταξω το πεταλακι μου :'( :'( το αγαπαω αυτο το μικρουλι :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 το θυμαμαι superfunk οτι μου ειχες πει και πιο παλια πως το 1spot δινει πολυ buzz αποκλειεται να στο ειχα πει αυτο,μια και το χρησιμοποιουσα με 17 πεταλια για πολλα χρονια και live & studio χωρις απολυτως κανενα προβλημα. ξαναδιαβασε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ την απαντηση μου για να καταλαβεις τι προτεινω. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zeromancer Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 super για να καταλαβω...θεωρεις πως ενδέχεται να εχει το πεταλι προβλημα? νομιζω πως ειναι γενικα λιγο θορυβώδες σαν πεταλι ετσι κ αλλιως( αλλα και παλι ο θορυβος ειναι παρα απνω απο το κανονικο μαλλον) υ.γ νομιζα πως εσυ μου ειχες πει για το 1spot.δεν θυμόμουν οτι ηταν καποιος αλλος απο το φορουμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 δοκιμασε το με ενα ΔΙΚΟ του ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ,συνηθως αυτη ειναι η καλυτερη λυση για ‘‘περιεργα‘‘ πεταλια . www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zeromancer Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 μακαρι να το βρω :P ευχαριστω παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loki Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Είχα παρόμοιο πρόβλημα με ένα EHX Holy Grail Plus. Το έλυσα χρησιμοποιώντας ένα ξεχωριστό τροφοδοτικό (ενα κλασικό πολυτροφοδοτικό τύπου μέκαψες) μόνο για το συγκεκριμένο πετάλι. Δοκίμασε το και κατά 99% θα λυθεί το πρόβλημα σου. Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kathodios Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Βuzz το Hazarai??? Να μου έλεγες κανά muff να πω εντάξει! Αυτό που σου είπαν και οι υπόλοιποι, δοκίμασέ το με τροφοδοσία από ξεχωριστό αντάπτορα και κατα προτίμηση το δικό του. Ό,τι πολυαντάπτορες απ το ηλεκτρονικάδικο της γειτονιάς έχω δοκιμάσει κάνουν θόρυβο από μόνοι τους!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν θέλεις το buzz; Ξεχωριστή τροφοδοσία. Θέλεις το buzz; Δεν χρειάζεσαι ούτε ναρκωτικά ούτε τίποτα, είσαι ωραίος... Victor Wooten - A Little Buzz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση