hyperpanos Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Με αφορμή τα γενέθλια μου (41), ένα ακόμη χαρούμενο τραγουδάκι του καράφλα... Να μου ζήσω και να με χαίρεστε ;D ;D ;D Up_In_The_Sky_0.mp3 όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Να μου ζήσω και να με χαίρεστε ;D ;D ;D Να ζήσεις και να σε χαίρονται όσοι σ΄αγαπούν. ;) Μπορεί να μη διάλεξες καλό κομμάτι να εορτάσεις τα γενέθλιά σου, αλλά έπαιξες πολύ καλά και δεν άκουσα ούτε ένα σημείο που να έδειχνε αμηχανίες κλπ, που έχω παρατηρήσει στο "απώτερο¨παρελθόν, στο παίξιμό σου. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Να ζήσεις και να σε χαίρονται όσοι σ΄αγαπούν. ;) Μπορεί να μη διάλεξες καλό κομμάτι να εορτάσεις τα γενέθλιά σου, αλλά έπαιξες πολύ καλά και δεν άκουσα ούτε ένα σημείο που να έδειχνε αμηχανίες κλπ, που έχω παρατηρήσει στο "απώτερο¨παρελθόν, στο παίξιμό σου. Σε ευχαριστώ Νέστορα για τα καλά σου λόγια :) Το κομμάτι το διάλεξα επειδή είναι "ανεβαστικό" :P και γιατί είχα αρκετές στεναχώριες το τελευταίο διάστημα :(. Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Χρονια πολλα και καλα με υγεια-βασικο-και καραφλα ;D,οχι στο κεφαλι αλλα στην κιθαρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Με αφορμή τα γενέθλια μου (41), ένα ακόμη χαρούμενο τραγουδάκι του καράφλα... Να μου ζήσω και να με χαίρεστε ;D ;D ;D Σε ευχαριστώ φίλε :), από μαλλιά πάω καλά ;)-από μυαλά όμως :P ;D ;D ;D όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Χρόνια σου πολλά. Ό,τι επιθυμείς..... 10/10 το track! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stavros_F Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Χρόνια πολλά, ότι επιθυμείς! Μπράβο για το κομμάτι, από τα αγαπημένα μου του Satriani μου φτιάχνει πάντα τη διάθεση! Well done! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Χρόνια πολλά και καλά, να τα εκατοστίσεις και ό,τι επιθυμείς! Το κομμάτι μου άρεσε πάρα πολύ, μπράβο! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Χρόνια σου πολλά. Ό,τι επιθυμείς..... 10/10 το track! Σε ευχαριστώ πολύ Λάκη :) Χρόνια πολλά, ότι επιθυμείς! Μπράβο για το κομμάτι, από τα αγαπημένα μου του Satriani μου φτιάχνει πάντα τη διάθεση! Well done! Όντως την ανεβάζει την διάθεση, για αυτό μου αρέσει και εμένα, Σε ευχαριστώ :) Χρόνια πολλά και καλά, να τα εκατοστίσεις και ό,τι επιθυμείς! Το κομμάτι μου άρεσε πάρα πολύ, μπράβο! :) Να είσαι καλά, χαίρομαι που σου άρεσε :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση