Neurotic Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2012 @gdevelek Αυτό ήθελα να προτείνω κι εγώ, αλλά χωρίς να το έχω δοκιμάσει ακόμα!Πάντως η APC θεωρείται αρκετά αξιόπιστη σαν εταιρία! Επίσης, η σειρά M-10 της Furman προσφέρει και AVR ή κάνει μόνο φιλτράρισμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Aggelos22i Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2012 Μια χαρουλα! ευχαριστω για ολα παιδια πραγματικα με βοηθησαν οι απαντησεις. Καλη συνεχεια :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
satrianidis Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2012 isolated outputs θες να πεις τις οποιες αυτο που μας δειχνεις ΔΕΝ εχει ....... ;D Κεκτημένη ταχύτητα για το S....Επίσης ΔΕΝ είπα ότι έχει αυτό που έχω,το ξέρω ότι ΔΕΝ έχει..... Μήπως θες να πεις regulated (σταθεροποιημένο)? ::) όχι θέλω να πω isolated ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BASSKILLER Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Καλημερα εχω το 1SPOT εδω κ ενα χρονο κ το δουλευω παρα πολυ κ δεν εχω κανενα προβλημα :) :) :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση