audiokostas Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2012 ...να φέρω μπρός τη κιθάρα λές? Τελικά όντως διανύουμε μια περίοδο που αναγκαζομαστε να λέμε πράγματα που ποτέ δεν πιστεύαμε ότι θα πούμε αλλά Ναι. Ακόμα καλύτερα (ίσως) βρες κανα μπλιμπλίκι να συμπληρώνει την κιθάρα σαν plateu (σικ) και ασε την Φατιμά να βογκάει στο παραπίσω. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2012 Ωραιο ειναι και δημιουργει πραγματι εικονες. Οι φωνες ισως να μην εβγαιναν τοσο εξω αλλα μπορει να το θελεις ετσι. Επομενη σκηνη τι παιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2012 Επομενη σκηνη τι παιζει? Ωραία ερώτηση...δεν ξέρω....action? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2012 Απλά καταπληκτικό!Μετά από 10 ώρες μαθημάτων είναι ότι πρέπει για να ηρεμήσει το κεφάλι μου! ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2012 φαντάσου όμως, ότι εγώ τις εικόνες τις έχω στο μυαλό μου ;) Εγώ λοιπόν θα (τολμήσω να) ρωτήσω ;D ;D ;D, τι εικόνες είχες στο μυαλό σου όταν το έγραφες; Σε τι ταινία το φαντάζεσαι; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2012 Σε τι ταινία το φαντάζεσαι; Αφου...ξέρεις....από αυτές με τις πολλές (πρόθυμες) γυναίκες.... :P ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2012 Αφου...ξέρεις....από αυτές με τις πολλές (πρόθυμες) γυναίκες.... :P ;) Φίλε Marathon, πολύ μου άρεσε το κομμάτι σου! ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2012 Ψιλόβροχο. Σαλόνι άδειο, μεγάλο. Πατζούρια και καφασωτά. Σταγόνες στα παλιά τζάμια με τα παλιοκαιρισμένα γαλάζια κουφώματα. Μελαχρινή με μώβ μάτια. Οι σταγόνες καθρεφτίζονται σαν δάκρυα στα λευκά μάγουλα. Πριγκηπονήσια. :-* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2012 Πριγκηπονήσια. φιρί-φιρί το επόμενο να το κάνω ethnic? :D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2012 Συμπαθέστατο ,αλλά απουσιάζει η εικόνα που θα έπρεπε να το συνοδεύει ,ξέρεις αυτό με τις πρόθυμες κιουρίες ;D Το πάνινγκ είναι λίγο πρόβλημα που λέει και ο Οντιοκώστας,όπως και ο τύπος που βροντοχτυπά τη πόρτα ;D Βάλε το ΛΚ να σου σκηνοθετήσει κατά παραγγελία ,έχει και τις κιουρίες έτοιμες ,ας μη κάθονται άπραγες ,έχουμε και υψηλή ανεργεία :) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση