Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Βρε σεις για δυο λεπτά. Πού τις βρήκατε τις γυναίκες; Με το στανιό; ;D του πρωταγωνιστή που λαχανιάζει στις σκάλες, τον σπρώχνουν στην ουρά, του γρατζουνάνε τον προφυλακτήρα, τον κουτσουλάνε τα περιστέρια και το σούρουπου κοιτάει τα παιδιά που κυνηγιούνται στη θάλασσα (πάντα με την κουτσουλημένη καμπαρντίνα). Μετά, που θα σαπουνίσει τη θηλιά (ή θα ξεθάψει το 45άρι) θα βάλουμε Lamb Of God. .....και δεν με λές ρε φίλΩς, αν σε όλα αυτά (τα ωραία) που λες, σου βάνω δυο - τρεις σφήνες και μερικά γκρό , με μερικές (πρόθυμες) γυναίκες....θα χάσομεν το όσκαρ λες;;;; ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 ....θα χάσομεν το όσκαρ λες;;;; ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ασε που θα κόψουμε περισσότερα εισητήρια ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Ασε που θα κόψουμε περισσότερα εισητήρια ;D O δημιουργος,μετα απο εσωτερικη παλη με το ασυνειδητο και διαισθανομενος το ανωφελο της ψυχικης τερψεως απουσης μιας ευρυτερης αποδοχης,προσεταιριζεται το ρεαλισμο,που υπαγορευει τη συμπραξη αλλων μορφων τεχνης για την επιτευξη ενος,τελικα,υλιστικου μοντελου εκφρασης. ;D ;D ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Έγραψες πάλι... ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 O δημιουργος,μετα απο εσωτερικη παλη με το ασυνειδητο και διαισθανομενος το ανωφελο της ψυχικης τερψεως απουσης μιας ευρυτερης αποδοχης,προσεταιριζεται το ρεαλισμο,που υπαγορευει τη συμπραξη αλλων μορφων τεχνης για την επιτευξη ενος,τελικα,υλιστικου μοντελου εκφρασης. ;D ;D ;D Τελικά είχα δίκηο, είναι ο Σταύρος Μπακογιανόπουλος. :D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ έχω δίκιο...κάθε βράδυ, τέτοια ώρα, είναι τύφλα... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Ασε που θα κόψουμε περισσότερα εισητήρια ;D Δεν με ενδιαφέρουν ΕΜΕΝΑ τα λεφτά. Η τέχνη για την τέχνη. :P Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Και να σκεφτείς ότι η ιστιοσελίδα προτείνει το παρακάτω ως , σχετικό θέμα ;) http://www.noiz.gr/index.php?topic=156760.0 Συγχαρητήρια στις μηχανές αναζήτησης. Τα σέβη μου. ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 κι εμενα μου αρεσε...μονο εμενα μου θυμισε ταινια επιστημονικης φαντασιας απο το αμεσο μελλον? Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2012 κι εμενα μου αρεσε...μονο εμενα μου θυμισε ταινια επιστημονικης φαντασιας απο το αμεσο μελλον? Είναι επειδή δεν έχεις δει το Μαραθώνα με χλαμύδα ,είναι σαν αρχαίος έλλην απ το μακρινό μέλλον ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση