MetalMan Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2012 Ο καθένας ΟΦΕΙΛΕΙ να προτείνει εξοπλισμό με βάση τις απαιτήσεις και τα κριτήρια που δίνει ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ Πρόκειται για ερωτήσεις του τύπου "τι μου προτείνετε να πάρω" και όχι "τι θα παίρνατε στη θέση μου" Off Topic Πες ότι ήθελα να παρω έναν ενίσχυτη για metal μέχρι 400€. Θα μου προτείνει έναν Bugera 6262 ή έναν Line 6 Spider Iv? Guitars: Yamaha EG112 Yamaha PAC120 Epiphone Les Paul Custom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2012 Εξαρτάται, και οι δύο επιλογές παίζουν. Το μόνο βέβαιο είναι πως, αν απευθύνεις την ερώτηση σε μπλουζίστα, αυτός ΔΕΝ πρέπει να σου προτείνει τον Blues Junior, αλλά κάποιο ενισχυτή κατάλληλο για μέταλ, και πάντα ΕΝΤΟΣ του budget σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MetalMan Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2012 Εξαρτάται, και οι δύο επιλογές παίζουν. Το μόνο βέβαιο είναι πως, αν απευθύνεις την ερώτηση σε μπλουζίστα, αυτός ΔΕΝ πρέπει να σου προτείνει τον Blues Junior, αλλά κάποιο ενισχυτή κατάλληλο για μέταλ, και πάντα ΕΝΤΟΣ του budget σου. Με λίγα λόγια θα μου πρότεινες αυτόν που σου αρέσει πιο πόλυ. Guitars: Yamaha EG112 Yamaha PAC120 Epiphone Les Paul Custom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2012 Με λίγα λόγια θα μου πρότεινες αυτόν που σου αρέσει πιο πόλυ. ΟΧΙ, θα σου πρότεινα αυτόν που είναι καταλληλότερος για ΣΕΝΑ Εδώ ο ΟΡ ζήτησε κόμπο 1*12, κι εσύ του πρότεινες τον v55 με καμπίνα 4*12 ή έστω 2*12 με βάση τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ γούστα ως μεταλάς που τα θέλει όλα στο μάξιμουμ Κι αυτό τη στιγμή που ο ο v55 βγαίνει σε κόμπο 1*12, ΕΝΤΟΣ του προϋπολογισμού των 350Ε, δηλαδή ήταν η ΠΡΟΦΑΝΗΣ πρόταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2012 ρε MetalMan.... :P σου εξηγει ο άνθρωπος πως μέσω των κριτηρίων του OP προτείνεις ενισχυτή... άμα δεν ξέρεις το είδος δεν απαντάς....όχι έχω παίξει μια φορά σε 4x12...πάρ'τε όλοι.... και για να μη νομίζεις πως στη λέω προσωπικά...ούτε εγώ θα απαντούσα σε θέμα για μέταλ ενισχυτή ξέρω γω....έκαστος στο είδος του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2012 Με λίγα λόγια θα μου πρότεινες αυτόν που σου αρέσει πιο πόλυ. Nαι βρε αγορι μου ο ανθρωπος λεει Αγορα Bedroom practice/Small live tube amp και προτεινεις καμπινα 4χ12 ... Οποτε ποσο εντος του πεδιου της αναζητησης θεωρεις οτι εισαι ? Καταρχην λες για v22 σε head ... Γιατι ο 55 δεν ειναι σαν τον 22 απλα σε head με μερικα βατ ακομα... Ειναι αλλος ενισχυτης... Του προτεινεις καμπινα με v30 αλλα του βαζεις σε λινκ μια καμπινα bugera που ειναι για τα θηρια... Καλυτερα για τζακι... Εγω προσωπικα δεν θα κατακρινω την επιλογη σου και την προταση σου... Απλα το παλικαρι προφανως ζηταει ενα σχετικα ελαφρυ μικρο για πρακτις στο σπιτι και κανενα μικρο λαιβ ενισχυτη... Οποτε κι εμενα μου αρεσει ο dual rectifier αλλα δεν τον προτεινω παρολο που μου αρεσει περισσοτερο γιατι πιστευω πως το παιδι δεν θα το βοηθησω... Μην παρεξηγησαι απλα θεωρω οτι μπορεις με τις γνωσεις σου να βοηθησεις πιο ευστοχα το παιδι... Με αγχωνει λιγο το γεγονος οτι σημερα συμφωνω εις διπλουν με τον gdevelek... Δεν μου πολυαρεσει... Ρε gdevelek πες τιποτα απο αυτα που λες συνηθως να μου αναψεις λιγο τα λαμπακια... Δεν αντεχω αυτην την ανια.... http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
P.Sotiropoulos Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2012 Είναι λογικό οι απόψεις να είναι πολλές και διαφορετικές, κατα τη γνώμη μου ο καθένας μπορεί να εκφέρει άποψη για το τι του αρέσει και τι θα προτίνει. Βάση δικής μου εμπειρίας οτι ενισχυτή αγόρασα άκουσα άπειρες γνώμες, πήρα τη κιθάρα μου δοκίμασα ότι ήταν μέσα στο budget μου. Αυτός που μου άρεσε περισσότερο κατέληξε να βρίσκεται στο δωμάτιο μου. Οταν είπα οτι πήρα τον fender super champ x2 όλοι μου έλεγαν μη το πάρω και πάρε bugera. Το οτι προτείνει κάποιος κάτι δε σημαίνει οτι ο άλλος θα τον αγοράσει. Λίγη εμπειρία να έχει και βασικότερο να ξέρει τι θέλει πιστεύω θα καταλήξει σε κα΄λη αγορά. Παντα φιλικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MetalMan Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2012 Nαι βρε αγορι μου ο ανθρωπος λεει Αγορα Bedroom practice/Small live tube amp και προτεινεις καμπινα 4χ12 ... Οποτε ποσο εντος του πεδιου της αναζητησης θεωρεις οτι εισαι ? Καταρχην λες για v22 σε head ... Γιατι ο 55 δεν ειναι σαν τον 22 απλα σε head με μερικα βατ ακομα... Ειναι αλλος ενισχυτης... Του προτεινεις καμπινα με v30 αλλα του βαζεις σε λινκ μια καμπινα bugera που ειναι για τα θηρια... Καλυτερα για τζακι... Εγω προσωπικα δεν θα κατακρινω την επιλογη σου και την προταση σου... Απλα το παλικαρι προφανως ζηταει ενα σχετικα ελαφρυ μικρο για πρακτις στο σπιτι και κανενα μικρο λαιβ ενισχυτη... Οποτε κι εμενα μου αρεσει ο dual rectifier αλλα δεν τον προτεινω παρολο που μου αρεσει περισσοτερο γιατι πιστευω πως το παιδι δεν θα το βοηθησω... Μην παρεξηγησαι απλα θεωρω οτι μπορεις με τις γνωσεις σου να βοηθησεις πιο ευστοχα το παιδι... Με αγχωνει λιγο το γεγονος οτι σημερα συμφωνω εις διπλουν με τον gdevelek... Δεν μου πολυαρεσει... Ρε gdevelek πες τιποτα απο αυτα που λες συνηθως να μου αναψεις λιγο τα λαμπακια... Δεν αντεχω αυτην την ανια.... Λοιπόν λοιπόν, Εφόσον το παιδι επιμένει σε 1x12 πάω πάσο οκ. Παρασύρθηκα απο τις πρωσοπικες μου απόψεις και πρότεινα τι θα έπερνα εγω στην θεση του. Στην πρόκυμενη περίπτωση όπως είπα και πριν ειναι ένα + το ότι έχει δοκιμάσει τον v22 και του άρεσε αλλα δεν πρέπει να παει κατευθείαν γι αυτόν καλο θα ήταν να παει κέντρο αν μένει Αθήνα και να δοκιμάσει. Guitars: Yamaha EG112 Yamaha PAC120 Epiphone Les Paul Custom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannakis Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2012 Ο συνδυασμός που ζητάς (bedroom amp, small live) βρίσκεται σε μια λεπτή γραμμή. Ένας συνδυασμός που εμένα μου άρεσε και (που σου δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσεις και τα δύο (συν τη διαδικασία της ηχογράφησης σε home studio και όχι μόνο), είναι ο ακόλουθος: http://www.amazon.com/Vox-V110NT-Night-Train-Guitar/dp/B0045GIFY8 Μου αρέσει πολύ ο ήχος, δεν χρειάζεται να παίζεις τέρμα σε ένταση για να τον ακούσεις σωστά, και έχεις εναλλακτικές σύνδεσης για το PA. Χαρακτηριστικός λαμπάτος ήχος από ένα ευέλικτο και μικρό σε μέγεθος πακετάκι. Σίγουρα δεν είναι σαν τον Fender Deluxe vibrato ή τον Mesa DC5 που έχω, αλλά για το μέγεθός του και την τιμή του με ικανοποιεί πλήρως. Καλή τύχη στην επιλογή σου Φιλικά, Γιάννης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2012 Ο συνδυασμός που ζητάς (bedroom amp, small live) βρίσκεται σε μια λεπτή γραμμή. Ένας συνδυασμός που εμένα μου άρεσε και (που σου δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσεις και τα δύο (συν τη διαδικασία της ηχογράφησης σε home studio και όχι μόνο), είναι ο ακόλουθος: http://www.amazon.com/Vox-V110NT-Night-Train-Guitar/dp/B0045GIFY8 Μου αρέσει πολύ ο ήχος, δεν χρειάζεται να παίζεις τέρμα σε ένταση για να τον ακούσεις σωστά, και έχεις εναλλακτικές σύνδεσης για το PA. Χαρακτηριστικός λαμπάτος ήχος από ένα ευέλικτο και μικρό σε μέγεθος πακετάκι. Σίγουρα δεν είναι σαν τον Fender Deluxe vibrato ή τον Mesa DC5 που έχω, αλλά για το μέγεθός του και την τιμή του με ικανοποιεί πλήρως. Καλή τύχη στην επιλογή σου Φιλικά, Γιάννης Πολυ ωραιο πακετακι... Ομως αυτο ειναι 2 w σωστα ? Δεν θα τον βγαλει σε μικρο λαιβ που θελει νομιζω... Εμενα παντως η προταση μου ειναι ενας v22 ... Τα 22 βατ φθανουν για ολες τις δουλειες μια χαρα... Και εχει και καλο καθαρο και το γκαζι του μαζι με ενα overdrive μπροστα φθανει μεχρι και για μεταλ . Εσυ βεβαια το παιρνεις απο το πεταλι σου το γκαζι οποτε ολα καλα.,.. Βρες τον στις αγγελειες με κανενα 180αρι και θα εισαι τζετ... http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση