metaxa13 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2012 Budget -> 350 ευρο Amp-> tube Τον θελω κυριος για καθαρα διοτι θα εχω το πεταλακι Super Signa drive για βρωμια. Μεχρι τωρα εχω βρει τον bugera v22 Θα παιζω απο jazz και blues μεχρι hard rock και fusion, αλλα οπως ειπα με ενδιαφερουν κυριως τα καθαρα. Μαλλον ψαχνω κατι σε 1x12 Τι προτεινετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jks4050 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2012 Τον εχεις ακουσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metaxa13 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2012 ναι, τα καθαρα του μου αρεσαν πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2012 Τι προτεινετε? Εγώ θα σου πω μόνο αυτό, και κρίνε εσύ μετά. Ο V5 είναι ήδη πολύ δυνατός για σπίτι... Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metaxa13 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2012 δεν με νοιαζει αν δεν μπορω να τον ανοιξω στο σπιτι πανω απο το 1, αρκει να μπορει να ειναι αρκετος για band practice ή μικρο live Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metaxa13 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2012 σκεφτομαι και για εναν μεταχειρισμενο peavy 6505 1x12 combo. Δεν τον εχω ακουσει ομως απο κοντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν θα έχεις πρόβλημα σε live ..δεν νομίζω. Πάντως ο V5 (που μόνο χειρότερος μπορεί να είναι) μου άρεσε πολύ. Στα + του και το καλό (αν και digital) reverb του. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2012 σκεφτομαι και για εναν μεταχειρισμενο peavy 6505 1x12 combo. Δεν τον εχω ακουσει ομως απο κοντα τωρα μας εστειλες αδιαβαστους Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metaxa13 Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2012 οκ οκ ::) το περνω πισω, πηγα σε πολυ modern φαση ξαφνικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MetalMan Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2012 Εφόσον έχεις δοκιμάσει τον v22 ειναι σημαντικο γιατι έχεις αποκτήσει μια γνωμη για τον ενίσχυτη. Εγω λέω να πας πρως τα κει αλλα να τον πάρεις σε head και να του βάλεις μια καμπίνα 4x12 ή μια 2x12 με 2 celestion v30s αν δεν έχεις χώρο. Βέβαια θα χρειαστεί να μαζέψεις λίγα λεφτα ακόμα αλλα θα είσαι πολυ καλύτερα μετα. http://www.thomann.de/gr/bugera_v55_hd.htm http://www.thomann.de/gr/bugera_412hbk.htm Guitars: Yamaha EG112 Yamaha PAC120 Epiphone Les Paul Custom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση