frank d Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2012 Γειά χαρά σε όλους, Μόλις βγάλαμε τον πρώτο μας δίσκο και ανεβάζω ένα τραγούδι για να μας πείτε την γνώμη σας, Φυσικά ελπίζουμε να σας αρέσει. When_Im_Alone_-_Αντίγραφο.lite.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2012 Μπράβο,πολύ ωραία μουσική,παιξίματα,φωνητικά κτλ. Μου φαίνεται ότι ξεφύγατε από τα στενά όρια του Rock που "παράγεται" στην Ελλάδα και μόνο γι'αυτό ξανά μπράβο! Το όνομα του group? ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frank d Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2012 Μπράβο,πολύ ωραία μουσική,παιξίματα,φωνητικά κτλ. Μου φαίνεται ότι ξεφύγατε από τα στενά όρια του Rock που "παράγεται" στην Ελλάδα και μόνο γι'αυτό ξανά μπράβο! Το όνομα του group? ::) Σε ευχαριστούμε φίλε, να σαι καλά, το όνομα είναι U.N. και είμαστε απο Θεσσαλονίκη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2012 Επειδή είμαστε γείτονες,που μπορούμε να σας ακούσουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frank d Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2012 Επειδή είμαστε γείτονες,που μπορούμε να σας ακούσουμε? Φέτος στη Θεσσαλονίκη θα παίζουμε στο eightball, και 99% το πρώτο θα είναι στις 30/11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2012 Πολύ ωραία η ροκιά σας παιδιά, μου άρεσε πολύ. Απλά και ωραία riff, ωραία φωνητικά και ωραίος ήχος. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frank d Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Πολύ ωραία η ροκιά σας παιδιά, μου άρεσε πολύ. Απλά και ωραία riff, ωραία φωνητικά και ωραίος ήχος. :) Σε ευχαριστουμε πολυ φιλε, να σαι καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση