Προς το περιεχόμενο

Ερωτήσεις για Vox tonelab SE (2004)

daeore

Προτεινόμενες αναρτήσεις

βρηκα μια Vox tonelab SE στα 200 ευρω.αλλα μου φενετε ακριβη.

Άμα δεν έχει κάποιο λειτουργικό πρόβλημα τότε είναι τζάμπα. :o

Η LE έχει 200 ή 220 ή καμιά φορά 180

Η SE έχει 250 ή 280 καμιά φορά και 300

Μηλάμε πάντα για καλή κατάσταση γιατί ένας είχε δώσει της SE 220 ή 200 δεν θυμάμαι επιδή είχε πρόβλημα κάποιο κουμπί.

Flying High Again

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 23
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

θέλω κ εγώ να πάρω πεταλιερα μιας κ δεν έχω και είμαι καινούριος, είναι πολύ δύσκολο να καταλήξεις κάπου στην αρχή ήθελα την zoom g9.2 tt , μετά σκεφτόμουν για καμία boss και τώρα σκέφτομαι κ τ vox  >:(  >:( να δω ποια θα πάρω στο τέλος !!

φιλε ασε! ειμαστε στην ιδια μοιρα. εχω τρελαθει να ψαχνω και να δω τι τελικα μου αρεσει. εγω ελεγα για line 6 xt live. μετα ελεγα για line 6 xt3 live αλα κανει 300 ευρω και με χαλαει η τιμη.εψαξα και της boss gt-8. αλλα δεν μαρεσει να παρω μια πεταλιερα και να εχει της παναγιας τα ματια!δεν υπαρχει λογος για μενα. και τορα κοιταω για vox γιατι βρηκα Vox tonelab SE (2004)  με 200 ευρω και το ψαχνω.

βρηκα μια Vox tonelab SE στα 200 ευρω.αλλα μου φενετε ακριβη.

έχεις δει τις αγγελίες να δεις που πωλούνται οι SE??

και σου είπα ήδη τις κυμαινόμενες τιμές...όπως και ο kbasilis...

αν ψάχνεις να σου χαρίσουν μία οκ....(αυτή στα 200 ουσιαστικά χάρισμα είναι....) αλλά αν την αφήσεις αυτή μη περιμένεις να ξαναβρείς σύντομα κάτω από 250....

εψαξα και της boss gt-8. αλλα δεν μαρεσει να παρω μια πεταλιερα και να εχει της παναγιας τα ματια!

??

ενώ η SE πόσα λιγότερα έχει πάνω της νομίζεις??

Άμα δεν έχει κάποιο λειτουργικό πρόβλημα τότε είναι τζάμπα. :o

Η LE έχει 200 ή 220 ή καμιά φορά 180

Η SE έχει 250 ή 280 καμιά φορά και 300

Μηλάμε πάντα για καλή κατάσταση γιατί ένας είχε δώσει της SE 220 ή 200 δεν θυμάμαι επιδή είχε πρόβλημα κάποιο κουμπί.

ευχαριστω φιλος! κατι που ηθελα να ρωτήσω για την Vox tonelab SE (2004).τι δυνατοτιτες εχει οταν συδεετε στο pc? μπορεις να κατεβασεις ηχους ακομα και για αυτο το μοντελο?

έχεις δει τις αγγελίες να δεις που πωλούνται οι SE??

και σου είπα ήδη τις κυμαινόμενες τιμές...όπως και ο kbasilis...

αν ψάχνεις να σου χαρίσουν μία οκ....(αυτή στα 200 ουσιαστικά χάρισμα είναι....) αλλά αν την αφήσεις αυτή μη περιμένεις να ξαναβρείς σύντομα κάτω από 250....

??

ενώ η SE πόσα λιγότερα έχει πάνω της νομίζεις??

κοιταξτε παιδια δεν ξερω απο πεταλιερες.γιαφτο ζητησα την βοηθεια σας! οπως επισεις ειμαι και καινουργιος κιθαριστας! :)  εχει ο φιλος μου την Vox Tonelab ST.δεν εχει τρελες δυνατοτητες.που ειναι και η κενουρια γενιας...

πάντως κ εμένα έχει μπει το μικρόβιο της πεταλιέρας μέσα μου..και καταλήγω σε tonelab αν και είμαι σίγουρος ότι στα μεταλλάδικα δε θα με καλύψει..

πάντως έχω ακούσει vox tonelab se, σα γενική ιδέα-εικόνα, έχει μία ζεστασιά ο ήχος..πολλές ανταγωνίστριες έχουν πιο ψηφιακό ήχο, που δε μου αρέσει.

Παρ' όλα αυτά θέλω να τονίσω κάτι που σκεφτόμουν τελευταία σχετικά με την τιμή της μεταχειρισμένης tonelab SE και συμπτωματικά (  ;)) αναφέρθηκε και εδώ. Έχω διαβάσει σχεδόν όλα τα νήματα του φόρουμ για τις vox..και σε κάποιο είχα πετύχει κάποιο μέλος που την είχε βρει 360 ευρώ καινούργια. Κοιτάζω ημερομηνία και το ποστ ήταν του 2007 (  ??? ).

Με ποια λογική πωλείται 280-300 ευρώ μεταχειρισμένη μετά από 5 χρόνια (βασικά 6 όπου να ναι)..Εντάξει το ξέρω έχει φανατικούς υποστηρικτές..αλλά δεν είναι λογικό.

Και να προλάβω τις οικονομικές θεωρίες (προσφοράς- ζήτησης), λέγοντας σας ότι αυτήν τη στιγμή το αμερικανικό ebay έχει 2 μεταχειρισμένες (τη μία 200 την άλλη 180 ΔΟΛΛΑΡΙΑ, 150-130 ευρώ αντιστοίχως)

κοιταξτε παιδια δεν ξερω απο πεταλιερες.γιαφτο ζητησα την βοηθεια σας! οπως επισεις ειμαι και καινουργιος κιθαριστας! :)  εχει ο φιλος μου την Vox Tonelab ST.δεν εχει τρελες δυνατοτητες.που ειναι και η κενουρια γενιας...

H SE δεν βλέπω να έχει usb.

Η τιμή της είναι τόσο σούπερ(αν δεν έχει πρόβλημα) που μπορεί να έχει φύγει τώρα που μηλάμε.

Να το πιάσουμε από την αρχή για να μην μπερδεύεσαι.

Οι δύο πεταλιέρες SE,LE μιάζουν σε ήχο εγώ τις λέω ίδιες άντε μια τζούρα διφορά.

Αυτό το λέω γιατί σου έχω στείλει το βιντεάκι(την LE αλλά όπως σου είπα μοιάζουν απόλυτα με την SE) για να συγκρίνεις τους ήχους από τα αληθινά πετάλια,ενισχυτές κτλ. στις προσομοιόσεις-πεταλιέρα.

Το mtl dist της tonelab που δείχνει στο βίντεο αντιγράφει ένα metal ή hi gain πετάλι.

Οπότε βρες ένα αναλογικό πετάλι metal ή hi gain άκουσε το και σύγκρινέ το με το μεταλοπέταλο της tonelab.

Το ίδιο κάνε και με τους ενισχυτές το UK'90s είναι αντιγραφή του marshall jcm900.

Εγώ τα βρίσκω να μοιάζουνε ειδηκά το μεταλοπέταλο.

ΠΑΝΤΑ παίζει ρόλο ο ενισχυτής στο βίντεο πρέπει να είναι ο ac15 ένας ΚΑΛΟΣ λαμπάτος.

Αν δεις ένα θέμα που λέει ο λαμπάτος μου και οι δυναμικές του θα δεις ότι κάμποσοι έχουν καθαρό στον ενισχυτή και την TL στα βρώμικα.

Για μένα άσε το pc και το download γιατί η πεταλιέρα έχει τα αντερά της,αρκεί να την ψάξεις σωστά.

Δεν είναι λαβύρινθος να βγάλεις ήχο μην φοβάσε ότι κάνεις σε αναλογικά το κάνεις και στην TL.

Δηλ. διαλέγεις ενισχυτή την καμπύνα του αν θες βάζεις και drive και ρυθμίζεις το N,R για τον θόρυβο άν βγάλει,το σώζεις και τέλος (για τον ήχο αυτά για delay κτλ είναι πάλι τόσο εύκολα αλλά θα τα μάθεις απο το manual).

Ότι και στα αναλογικά όπως ξαναείπα.

Τώρα αν δεν σου κάνει η συγκεκριμένη έχει ζήτιση(είδες και σε τι τιμές) την πουλάς και δεν χάνεις τα λεφτά σου.

Flying High Again

πάντως κ εμένα έχει μπει το μικρόβιο της πεταλιέρας μέσα μου..και καταλήγω σε tonelab αν και είμαι σίγουρος ότι στα μεταλλάδικα δε θα με καλύψει..

Ρίξε μια ματιά στην προηγούμενη σελίδα στο βίντεο που έχει σκέτο μεταλοπέταλο.

Πέρα από αυτό έχει και hi gain προσομοίοση έχει μπόλικο gain για μέταλ.

Δες και στο youtube για μέταλ ήχους στην TL ή μέταλ συγκροτήματα π.χ. μετάλλικα και ας είναι η LE.

Flying High Again

ρε φίλος κάτι ακόμα αφού είναι από Ελλάδα δεν κοιτάς μήπως είναι εκεί γύρο να τ δοκιμάσεις να δεις αν είναι κοπλε ?

όλα είναι σχετικά !!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου