daeore Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2012 ρε φίλος κάτι ακόμα αφού είναι από Ελλάδα δεν κοιτάς μήπως είναι εκεί γύρο να τ δοκιμάσεις να δεις αν είναι κοπλε ? βασικα αυτοσ ειναι απο αθηνα.εγω ειμαι απο Σερρες πως να παω! :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ratman Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2012 βασικα αυτοσ ειναι απο αθηνα.εγω ειμαι απο Σερρες πως να παω! :P δεν έχεις κανα γνωστό π να ξέρει τπτ στην Αθήνα ? για σκέψου κάτι μπορεί να βρεις !! όλα είναι σχετικά !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2012 βασικα αυτοσ ειναι απο αθηνα.εγω ειμαι απο Σερρες πως να παω! :P Ή να την στείλει σε δικό του γνωστο αν είναι να πας Αθήνα θέλεις το λιγότερο ένα πενηντάρι. Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MichalisG Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2015 Ανασταίνω το θέμα μιας και είναι το πιο κατάλληλο για την ερώτησή μου. Ξέρει κάποιος χρήστης της SE να μου πεί αν γίνεται να αναθέσω σε exp. pedal εφέ wah σεταρισμένο ν' ανεβάζει οκτάβα; (για το marooned όσοι έχουν υπ' όψη). Αν γίνεται θα το βρώ στο μάνιουαλ (είμαι ήδη στη σελίδα 16), αν όμως επιθυμείτε να μου πείτε και πως γίνεται θα σας χρωστώ χάρη για το χρόνο που γλίτωσα ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση