mad_nassos Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δύο βίντεο με τις θέσεις της blues κλίμακας: Hakuna Matata μπορείτε να στηρίζετε μέσω του Patreon.com στο /NassosConqueso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mad_nassos Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Καινούριο βίντεο με ukulele ;D Hakuna Matata μπορείτε να στηρίζετε μέσω του Patreon.com στο /NassosConqueso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2012 Μπραβο Νάσο ωραίες παρουσιάσεις, τις συντομογραφίες δεν κατάλαβα διπλα στο όνομα σου , ειναι κάποια σχολή μουσικής? Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mad_nassos Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2012 Μπραβο Νάσο ωραίες παρουσιάσεις, τις συντομογραφίες δεν κατάλαβα διπλα στο όνομα σου , ειναι κάποια σχολή μουσικής? Σ' ευχαριστώ πολύ! :) Είναι από το RGT Όταν τελειώσεις με τα Grades έχεις δυνατότητα να δώσεις Diplomas ;) Hakuna Matata μπορείτε να στηρίζετε μέσω του Patreon.com στο /NassosConqueso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mad_nassos Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 Και συνεχίζουμε με ένα 12μετρο blues σε C: Hakuna Matata μπορείτε να στηρίζετε μέσω του Patreon.com στο /NassosConqueso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 ωραιος 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mad_nassos Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά! Δυστυχώς εδώ και καμιά 10αριά μέρες βρέθηκα στη δυσάρεστη θέση να πάρει φωτιά το σπίτι, με αποτέλεσμα, εκτός από την ανακαίνιση που χρειάζονται 4 δωμάτια, να καταστραφούν τελείως SLR φωτογραφικές και φακοί, MacBook Pro, audio recorder, ακουστικά, κιθάρες, φυσαρμόνικες, ρούχα παραστάσεων, ενισχυτές, stands, μεγάλο μέρος βιβλιογραφίας (βιβλία κιθάρας, σύνθεσης, αρμονίας, κτλ), υπολογιστής, εξωτερικοί σκληροί, και πολλά άλλα.... :'( Δυστυχώς μέσα σ'αυτά χάθηκαν και διάφορες δουλειές μου, όπως όλη η φωτογράφηση του Larry Goldings, Peter Bernstein, Bill Stewart (ήμουν φωτογράφος και του live στο gazARTE και αποκλειστικός φωτογράφος των 2 masterclass που ακολούθησαν στο guitarfor και στο Χυτήριο), καθώς και βίντεο που ετοίμαζα να ανεβάσω στο YouTube και εδώ στο NOIZ. Αν κάποιος εκτιμά τη δουλειά που έχω κάνει και θέλει να βοηθήσει με κάποια δωρεά, έστω και 2€, θα ήμουν ευγνώμων! :-[ Λόγω του τρεξίματος, μόλις που πρόλαβα να φτιάξω στο Paypal ένα donation, ελπίζω να λειτουργεί. Αν ενδιαφέρεται κανείς το link είναι αυτό: https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=LP3GH5G26AJQE Αν βρω το χρόνο ίσως φτιάξω λογαριασμό και σε κανένα fundraising site... Ευχαριστώ! ΥΓ: Αν κάποιος mod πιστεύει ότι μπορεί να μπει και κάπου αλλού, παρακαλώ ας το προωθήσει, εγώ θα το βάλω και στα υπόλοιπα threads που έχω ανοίξει Hakuna Matata μπορείτε να στηρίζετε μέσω του Patreon.com στο /NassosConqueso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
droneblack Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2013 ΥΓ: Αν κάποιος mod πιστεύει ότι μπορεί να μπει και κάπου αλλού, παρακαλώ ας το προωθήσει, εγώ θα το βάλω και στα υπόλοιπα threads που έχω ανοίξει Iσως σαν "νεο θεμα" με σχετικη επικεφαλιδα να βοηθουσε,γιατι εδω θα το δουν οσοι ενδιαφερονται για μπλουζ κλιμακες.... Νασσο καλο κουραγιο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mad_nassos Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2014 Hakuna Matata μπορείτε να στηρίζετε μέσω του Patreon.com στο /NassosConqueso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση