marathon Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2012 ο ενισχυτής περιμένει τον ήχο της κιθάρας(έχει σχεδιαστεί εννοώ) και το πάντρεμα με αυτό του λάπτοπ δεν έχει καλό αποτέλεσμα... To είπα...γιαυτό προτεινα το (δοκιμασμένο) αυτοενισχυόμενο. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2012 Τέλος, το amplitube μου φάνηκε αρκετά βαρύτερο από το guitar rig οπότε δεν το έψαξα καν. Έχω και τα 2,αλλά προτιμώ το amplitube γιατί είναι βαρύτερο :P Σίγουρα θα πειραματιστώ και θα δω εν τέλει τι θα κάνω.Έχω 2 πολύ σημαντικά (για συναισθηματικούς λόγους) lives σε αρκετά μεγάλο διάστημα από τώρα και θέλω να είμαι 100% προετοιμασμένος από θέμα ήχου! More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalmike Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2012 Έχω 2 πολύ σημαντικά (για συναισθηματικούς λόγους) lives σε αρκετά μεγάλο διάστημα από τώρα και θέλω να είμαι 100% προετοιμασμένος από θέμα ήχου! Άμα είναι καλό το μωρό που θες να ρίξεις χαλάλι ;D http://www.facebook.com/dreambleedofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2012 Άμα είναι καλό το μωρό που θες να ρίξεις χαλάλι ;D Χαχαχαχαχαχα όχι ρε Μιχάλη,δεν παίζουμε κιθάρα για τα ''μωρά''!Το ένα live είναι για φιλανθρωπικούς σκοπούς και το άλλο είναι το live της αποφοίτησής μου από το Λύκειο! :D 8) ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2012 σεβαστοί και οι δύο λόγοι των λάιβ αλλά: δεν παίζουμε κιθάρα για τα ''μωρά''! τι κεραμίδα ήταν αυτή που είπες? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playguitarallday Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2012 Άμα είναι καλό το μωρό που θες να ρίξεις χαλάλι ;D ;Dαμα ειναι καμια μετρια νομιζω θα τη βγαλει και με το guitar rig,αμα ειναι κανα 10αρι θες amplitube 3+ ;D. Γιατί δεν το δοκιμάζεις? Από τη δοκιμή ξέρω ότι η σύνδεση με κανονικό ενισχυτή βγάζει άσχημο ήχο Παντως σοβαρα τωρα και γω το έχω απορία αυτο το θέμα.Δεν έχω δοκιμάσει ποτε live κατι τετοιο αλλα στο σπιτι παιζω με amplitube kai guitar rig και το συνδεω στο clean του ενισχυτή και ακουγεται τζαμι.Οταν το συνδεω κατευθείαν με μόνιτορ η ακουστικά ακουγεται πολύ ξερος ο ήχος,χωρις sutain kai ta loipa γνωστα τετοιου είδους software. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2012 σεβαστοί και οι δύο λόγοι των λάιβ αλλά: τι κεραμίδα ήταν αυτή που είπες? ;D Χαχαχαχα,είπα να το παίξω intellectual και καλλιτέχνης! ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2012 Χαχαχαχα,είπα να το παίξω intellectual και καλλιτέχνης! ;D σαφώς! αλλά όχι μεταξύ μας! :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2012 ;Dαμα ειναι καμια μετρια νομιζω θα τη βγαλει και με το guitar rig,αμα ειναι κανα 10αρι θες amplitube 3+ ;D. Παντως σοβαρα τωρα και γω το έχω απορία αυτο το θέμα.Δεν έχω δοκιμάσει ποτε live κατι τετοιο αλλα στο σπιτι παιζω με amplitube kai guitar rig και το συνδεω στο clean του ενισχυτή και ακουγεται τζαμι.Οταν το συνδεω κατευθείαν με μόνιτορ η ακουστικά ακουγεται πολύ ξερος ο ήχος,χωρις sutain kai ta loipa γνωστα τετοιου είδους software. Άρα και εσύ προτείνεις να το περάσω όλο το σύστημα μέσα από clean κανάλι ενισχυτή εε; Ενδιαφέρον... More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2012 σαφώς! αλλά όχι μεταξύ μας! :P Έτσι, ''μεταξύ κατεργαραίων ειλικρίνεια!'' ;) More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση