Jazzjoker Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ του MK "Privateering" για όποιον ενδιαφέρεται. Τα κομμάτια ήδη ανέβηκαν στο youtube. Ιδού κάποια χαρακτηριστικά, μετά από μια πρόχειρη ακρόαση: Mark Knopfler - Dream Of The Drowned Submariner [NEW] Mark Knopfler - Yon Two Crows [NEW].mp4 Mark Knopfler - Radio City Serenade [NEW] Δεν εκφράζω άποψη διότι είμαι άρρωστος φαν ούτως ή άλλως. ΦΟΒΕΡΟ οτιδήποτε άκουσα πάντως. ;D Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Πολυ ωραια και τα τρια. Ειδικα το Dream ειναι υπεροχο.Αν κρινει κανεις απ αυτα φαινεται οτι θα ναι πολυ καλο. Thank you J! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτος και ο gilmour ειναι οι κιθαριστες που μου ξυπναν πρωτογνωρα συναισθηματα με το παιξιμο τους!!! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Τι όμορφο παίξιμο και συναιθήματα γεμάτο...και τα 3 τραγούδια. Γλυκές συχνότητες, αρμονίες..πανέμορφα. Πόσο τον ζηλέυω που ζει το όνειρο. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2012 κλασσικα knopflerικά κομματια που με το συμπαθιο, "βρωμανε" Dire Straits... :) ...μηπως να το ξανασκεφτοταν για κανα revival? btw, κι εγω λατρευω knopfler παιδιοθεν wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2012 Πολύ ωραία τα κομμάτια. Δεν είμαι και πολύ fan του Knopfler, παρ' όλ' αυτά μου άρεσε πολύ η φωνή του και φυσικά το παίξιμό του που έχει φοβερό feeling. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2012 ενα πολυ ωραιο βιντεακι σχετικα με το νεο album http://www.telegraph.co.uk/culture/music/music-news/9476072/Mark-Knopfler-discusses-his-new-album-Privateering.html τρομερος ηχος απο την Taylor και ολα τα λεφτα για μας τους ...ματακηδες η φυσικη φθορα στο οργανο απο τα δαχτυλα του μεγαλου Mark... wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Fenderikos Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2012 τρομερος ηχος απο την Taylor και ολα τα λεφτα για μας τους ...ματακηδες η φυσικη φθορα στο οργανο απο τα δαχτυλα του μεγαλου Mark... Με το συμπάθειο αλλά η κιθάρα στο βίντεο είναι η Martin d18. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Yannis_Knopf Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2012 Φοβερος δισκος. Μου φαινεται θα κανω στην ακρη το GAS για λιγο μεχρα να μαζεψω χρηματα για να τον δω. Για παρισι μαλλον. We are the Sultans Of Swing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Με το συμπάθειο αλλά η κιθάρα στο βίντεο είναι η Martin d18. ;) εχεις δικιο ...κεκτημενη ταχυτης :-[ wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση