Sonic X Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ θα έλεγα να πάρεις μια strat sss που θα σου αρέσει στο χέρι και στο αυτί και να παίξεις τα πάντα ;D. Εγώ με τη δική μου αυτό κάνω ;) :D. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metaxa13 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 παντως παιδες εγω επιμενω Dimarzio Cruisers DP187 για neck...ειναι οτι πιο ωραιο ηχοχρωμα εχω ακουσει (και δεν εννοω σε αυτο το βιντεο μονο, γενικα για τους μαγνητες αυτους μιλαω). Τι θα συνηστουσατε λοιπον να κανω? θελω: 1)να ειναι strat 2)να εχει στο neck Cruiser DP187 3)ο middle μαγνητης να πιο παραδοσιακος vintagy single ...α και budget πανω κατω στο χιλιαρικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sonic X Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 παντως παιδες εγω επιμενω Και καλά κάνεις. Απλά έχε στο μυαλό σου ότι υπάρχει περίπτωση η κιθάρα στο video που παρέθεσες να ακούγεται εντελώς διαφορετικά αν: α)την ακούσεις live κι όχι στο youtube β)την ακούσεις παιγμένη από κάποιον άλλο (που δεν του αρέσει ο Andy Timmons ;D). Μήπως να έκανες μια εξερευνητική βόλτα σε μαγαζιά (και γιατί όχι και σε φίλους κατόχους strat) και να έβλεπες τι σου ταιριάζει;;; ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση