metaxa13 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Λοιπον, ως στοχο εχω να παρω μια strat που να παιζει τα παντα απο funkο-κατασταση single coil μεχρι andy timmons - hard rock virtuose ηχους. Λεω να παρω μια American Deluxe, και να αλλαξω το neck stock pickup με τον cruiser DP187 . Τι λετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Λεω να παρω μια American Deluxe, και να αλλαξω το neck stock pickup με τον cruiser DP187 . Τι λετε? Να πάρεις μια American Deluxe HSS και να μην αλλάξεις τίποτα. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Λεω να παρω μια American Deluxe, και να αλλαξω το neck stock pickup με τον cruiser DP187 . Τι λετε? οχι 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Ένα καλό alternative για αυτό που ψάχνεις (μία λίγο πιο modern strat δηλαδή..) θα ήταν και μία G&L S-500. (12άρι radius, μεγάλα τάστα, hotter κεραμικοί μαγνήτες...) Check it out. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metaxa13 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι, αλλα διαβασα το "strat buying guide" που εχετε εδω στο forum οτι στην HSS οι single coils ειναι πιο hot απο τη non-hss. Eπαιξα και μια hss American deluxe, και οντως ο middle και ο neck μου φανηκαν να εχουν χασει αυτον τον vintagy ηχο, και δεν τους πολυλατρεψα. Η απολυτη λυση ισως ειναι να παρω την deluxe HSS και να αλλαξω τον middle με κατι πιο vintage single και τον neck με τον πιο beefy cruiser DP187. Αλλα αυτη ειναι πιο η πιο ακριβη λυση και θα μου μεινουν και 2 pickups στο χερι. Γιαυτο ελεγα για την non-HSS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Ένα καλό alternative για αυτό που ψάχνεις (μία λίγο πιο modern strat δηλαδή..) θα ήταν και μία G&L S-500. (12άρι radius, μεγάλα τάστα, hotter κεραμικοί μαγνήτες...) Check it out. +1 Eξαιρετικο οργανο. Και αυτη και η Comanche η οποια βεβαια απομακρυνεται λιγο περισσοτερο απο κλασσικο strat ηχο και ανεβαινει σε κοστος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metaxa13 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 οταν λετε s-500 ενοειτε την tribute s-500 ή την deluxe s-500 ? γιατι τοσο διαφορα στην τιμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 οταν λετε s-500 ενοειτε την tribute s-500 ή την deluxe s-500 ? γιατι τοσο διαφορα στην τιμη? Οι tribute είναι οι φθηνές κιθάρες της g&l (made in Indonesia) Η deluxe είναι usa αλλά μαόνι με maple χωρίς pickguard. Εγώ εννοούσα αυτήν... http://www.glguitars.com/instruments/USA/guitars/s500/index.asp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metaxa13 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 η G&L legacy μου ακουγετε πιο ωραια. Η s-500 ξεφευγει μου φαινεται λιγο απο την εννοια της strat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 η G&L legacy μου ακουγετε πιο ωραια. Η s-500 ξεφευγει μου φαινεται λιγο απο την εννοια της strat Mιας και μιλαμε για G&L.. Εχω παιξει 4...ΟΛΕΣ ηταν κιθαρακλες.. Εχω παιξει 5 deluxe στρατ...3 στα 5... :-\ Εχε υποψιν σου οτι οι Legacy με rosewood,εχουν μανικια..για μπετατζηδες.. :P (2 εχω παιξει,στη μια..ιδιοκτητης ημανα.. ;)) Οχι σε radius..Σε πλατος... Να την δοκιμασεις. Μια Comanche με maple ηταν ΒΟΥΤΥΡΟ.. :) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση