Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Πάντως και σαν τασάκι να το δεις , είναι τρελό gadget. 1ον Είναι φθηνότερο από ένα τασάκι. 2ον Είναι portable, προσαρμοζόμενο στην κιθάρα. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 η πιο απλη του χρηση ;D http://i158.photobucket.com/albums/t88/happy_go_lucky_goth/ashtray.png think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Εμένα τα τασάκια τα είχαν απ τη μάνα τους και οι 2 ,όσο για το αν κάνουν μόνο για τη στάχτη θα διαφωνήσω ,αλλά αφού το υποστηρίζουν παίχτες ανώτεροι από μένα θα προτιμήσω να κάνω τη πάπια ;D Λάτσε να πάω να αδειάσω κανά τάσο ,γέμισε πάλι ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Οι παπαριές αυτές έχουν απασχολήσει χασομέρηδες σε όλες τις άκρες του Δυτικού πολιτισμού. Μερικοί μάλιστα (υπό ψυχολογική παρακολούθηση και ιατροφαρμακευτική αγωγή) ορκίζονται ότι έχουν παρατηρήσει διαφορές. Υπάρχουν και οι κιθαρίστες-επιστήμονες (δασκάλα-πόρνη όπως λέμε) που με την εξήγηση των eddy currents προσπαθούν να δώσουν μια πιθανή ερμηνεία. Να ναι καλά, να χουμε να γελάμε. Η δική μου είναι ότι ο μπαρμπαΛήος, παιδί του κουρμπετιού που ήταν, ήθελε να δώσει στο παλούκι με χορδές που χε, μια επίφαση διαμερίσματος λουξ πολυτελείας, έναν αέρα φρεσκάδας και ζενεσεκουά βρε παιδί μου, χωρίς όμως ο κάβουρας να κάνει επίπονες σχεδιαστικές αλλαγές στα παλούκια του. Ξεφύλιζε λοιπόν τα εκεί περιοδικά 4Τροχοί και συναφή και πινε το Jack Daniel του μέχρι που δε κατι παλιά (σύγχρονα όταν ήταν στα ντουζένια του και διαμόρφωνε γούστο) αμάξια στυλ 50s Mercury, Oldsmobile, Cadillac που καθένα ήταν και ημερήσια παραγωγή της Χαλυβουργικής πάνω σε 4 ρόδες και γυαλισμένα μέχρι τύφλωσης . "Ρε συ" λέει μέσα του ο Μπρούκλης, "χτυπάγαν παλαμάκια σα παλαβά όταν τα βαψα σαν αμάξια, δεν τους βάζω και προφυλακτήρες σαν αμάξια να χεστούνε από τη χαρά τους;" Και ώπερ και εγένετο. Κατά τα άλλα σαφώς και προσφέρουν στα μπάσα. Βάρος και δυσκολία παιξίματος. Αν παίζετε punk, προστατεύουν και τους μαγνήτες από τις ροχάλες..... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Οι παπαριές αυτές έχουν απασχολήσει χασομέρηδες σε όλες τις άκρες του Δυτικού πολιτισμού. να καταλάβω...λές εμμέσως (πλην σαφώς), χασομέρη τον φίλο μου τον Λάκη?... ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 να καταλάβω...λές εμμέσως (πλην σαφώς), χασομέρη τον φίλο μου τον Λάκη?... ;D Αν θέλει να ανήκει στην ομοειδή παρέα μας, σαφέστατα. ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 να καταλάβω...λές εμμέσως (πλην σαφώς), χασομέρη τον φίλο μου τον Λάκη?... ;D Καταρχάς μίλησε για Δυτικό Πολιτισμό ;D ;D, (άρα είμαι εκτός εκ προοιμίου) και επιπροσθέτως αναφερόταν στους « «χασομέρηδες» - υπέρμαχους της άποψης υπέρ του καλύμματος και της θετικής συνεισφοράς αυτού στον ήχο (εγώ από την αρχή ήμουν κατά) ;D ;D ;D ;D Αν θέλει να ανήκει στην ομοειδή παρέα μας, σαφέστατα. ;) Εγώ πήγα να σε προλάβω…εσύ έβγαλες τα μάτια σου μόνος σου… ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Αν θέλει να ανήκει στην ομοειδή παρέα μας, σαφέστατα. ;) Άρα...μπορεί να αποκτήσει καινούργιο τίτλο..."Χασομέρης-Χασοδίκης" ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Άρα...μπορεί να αποκτήσει καινούργιο τίτλο..."Χασομέρης-Χασοδίκης" ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Να αναγραφτεί περικαλώ στο προφίλ μου ΑΜΕΣΑ! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ πήγα να σε προλάβω…εσύ έβγαλες τα μάτια σου μόνος σου… ;D ;D ;D Ναι, καλά, λες και τα 8500 posts μου δεν είναι ικανοποιητικό τεκμήριο. :-[ ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση