Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Να με συγχωρειτε - παρανοησης μου ;D ΟΥΥΥΥΥ να μου χαθητε ΜΠΟερια του κιορατα !!! :P :P :-* :-* :-* :P :P ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Για ΑΠΟΛΥΤΗ μούρη όμως, θέλεις ένα τέτοιο ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Για ΑΠΟΛΥΤΗ μούρη όμως, θέλεις ένα τέτοιο ;D Αμάν τι είναι αυτό; Από την τελεκάστερ της Φρειδερίκης;;; ;D ;D ;D Όχι ωρε , εγώ είμαι της bauhaus σχολής….less is more. ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Η τεχνική παιξίματος με το bridge cover είναι η εξής: Το τοποθετείς στη γέφυρα πριν το live. Εμφανίζεσαι και βεβαιώνεσαι ότι το έχουν δει όλοι. Με το που ξεκινάει το πρώτο κομμάτι, το βγάζεις διακριτικά και το αφήνεις σε ένα σκαμπό δίπλα. Μόλις τελειώσει το πρώτο κομμάτι, ανάβεις τσιγάρο και το αφήνεις πάνω στο ashtray. Όταν τελειώσει το live, αδειάζεις τα τσιγάρα στο ashtray του μπασίστα που έχει μεγαλύτερο και δεν τον νοιάζει και επανατοποθετείς το δικό σου. Τέλος, κατεβαίνεις από τη σκηνή και κρυφακούς κιθαρίστες στο κοινό να συζητούν για το πόσο τους άρεσε ο ήχος σου και ότι οφείλεται 100% στο bridge cover. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Η τεχνική παιξίματος με το bridge cover είναι η εξής: Το τοποθετείς στη γέφυρα πριν το live. Εμφανίζεσαι και βεβαιώνεσαι ότι το έχουν δει όλοι. Με το που ξεκινάει το πρώτο κομμάτι, το βγάζεις διακριτικά και το αφήνεις σε ένα σκαμπό δίπλα. Μόλις τελειώσει το πρώτο κομμάτι, ανάβεις τσιγάρο και το αφήνεις πάνω στο ashtray. Όταν τελειώσει το live, αδειάζεις τα τσιγάρα στο ashtray του μπασίστα που έχει μεγαλύτερο και δεν τον νοιάζει και επανατοποθετείς το δικό σου. Τέλος, κατεβαίνεις από τη σκηνή και κρυφακούς κιθαρίστες στο κοινό να συζητούν για το πόσο τους άρεσε ο ήχος σου και ότι οφείλεται 100% στο bridge cover. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
methylene blue Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 είχα διαβάσει για τα αντίστοιχα cover των μπάσσων ότι τα χρησιμοποιούσαν για λόγους γείωσης, για να σταματάει ο βόμβος όταν τα ακουμπάς μπορεί να ισχύει επίσης το bigsby είναι πανέμορφο και (το δικό μου τουλάχιστο) δεν ξεκουρδίζεται καθόλου (έχω βέβαια archtop, δεν ξέρω τι γίνεται με το bigsby για tele) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 @jj Εισαι μεγαλος,τι να λεμε? ;D ;D ;D ;D ;D @lk Pul mur,play never. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 επίσης το bigsby είναι πανέμορφο και (το δικό μου τουλάχιστο) δεν ξεκουρδίζεται καθόλου (έχω βέβαια archtop, δεν ξέρω τι γίνεται με το bigsby για tele) +2112 και εμενα ειναι σε Tele δεν ξεκουρδιζει ποτε και το σκιζω!!!! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 είχα διαβάσει για τα αντίστοιχα cover των μπάσσων ότι τα χρησιμοποιούσαν για λόγους γείωσης, για να σταματάει ο βόμβος όταν τα ακουμπάς μπορεί να ισχύει Οχι φίλε , δώρο τασάκι απο τον leo είναι, όπως πολύ σωστά είπε ο Σπύρος Το ξέρω γιατί έχω και εγώ ::) ;D rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Προσωπικα παιδια επειδη ειχα μια Epiphone Limited Edition Les Paul με bigsby δεν τολμουσα να το ακουμπησω - αργοτερα αλλαξα και κλειδια μπας και εφταιγε και αυτο αλλα ματαια - ητο το bigsby και γι'άυτο και την σουταρα. Δε λεω μπορει να ηταν και κακης ποιοτητας το bigsby που ειχε επανω αλλα.......... :) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση