Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 τι κολομπαραδικο synth ειναι αυτο! το κομματι ειναι οτι πρεπει για παιδικο παρτι η παιδοτοπο.... να παιζει και να χοροπηδανε τα παιδακια! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Για να οργανωθουμε λιγο !!Αντε για να οργανωθουμε ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 το κομματι ειναι οτι πρεπει για παιδικο παρτι η παιδοτοπο.... να παιζει και να χοροπηδανε τα παιδακια! Όχι ρε φίλε τι φταίνε τα παιδάκια μας ;D rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kanimothrios Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Αν είναι έτσι η Ελλάδα...την γμσμ..... Φυσικά και δεν είναι έτσι φίλε μου.. Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη καλλιτέχνες που παράγουν έργο,όχι αστεία 8) [flash=200,200] Υ.Γ.Το συγκεκριμένο τραγούδι το ανακάλυψα από την 16χρονη ξάδερφη μου η οποία το είχε ringtone.Θέλει στομάχι να το ακούσεις όλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!! ??? ??? ???ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟΜΑΧΙ ..ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟΜΑΧΙ ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sad_Baffoon Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Τι ήταν αυτό το τελευταίο μεσημεριάτικα, ημαρτον. Η βιρτουόζα κάπως παλεύεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Markella Hatziano.....Markella Hatziano..... Α ναι... 8) Η κυρια εχει φωναρα και τραγουδαει το "Glorianna" στο αλμπουμ του Παπαθανασιου "Direct" του 1988. Το "Virtuozite" ειναι για κλοτσιες (ουτε ο Ρακιτζης πλεον δεν ακουγεται τοσο χαλια με τα synths του... ;D), αλλα με τον Βαγγο ακουγεται μια χαρα. Απο φωνη η γυναικα σκιζει, απο συνθετες εχει ελλειψη... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Ειδα το βιντεάκι από το Σαμσών & Δαλιδά και εμεινα. Η μερα με τη νύχτα. Στο ενα εχουμε ενα νουμερο της Αννιτας της Πανια και στο άλλο μια πολυ εκφραστική (mezzo?) soprano ??? Δε δεχομαι ότι είναι η ίδια. Θα γελούσα, αλλά τώρα απλώς λυπάμαι την τραγικά αστοχη επιλογή της, και την έλλειψη αισθητικής ενός τόσο ταλαντουχου ανθρωπου. @Κανιμωθριος: Παρε πίσω αυτό που είπες για το κορίτσι μου μην εχουμε άλλα ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη καλλιτέχνες που παράγουν έργο,όχι αστεία 8) [flash=200,200] Sorry αλλα δεν κρατιεμαι (το ακουσα ΟΛΟ!!!) ;D ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kanimothrios Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 @Κανιμωθριος: Παρε πίσω αυτό που είπες για το κορίτσι μου μην εχουμε άλλα ;D Ανασκευάζω λοιπόν.. Το κορίτσι σου είναι κορυφαία οπτικοακουστική απόλαυση 8) Οι εποχές που κάτι εμπορικό ήταν και ποιοτικό, είναι πια πολύ μακρινές.. :'( Εντάξει...Ανάμεσα στο Χατζηδάκη,τους Beatles και τους Pink Floyd,υπήρχε και η Ζωζώ Σαπουντζάκη Aλλά τι ξέρω εγώ από αυτά. Υπάρχουν πιο αρμόδια μέλη να μιλήσουν που τα έχουν ζήσει από κοντά :P Υ.Γ.Eίμαι τόσο off topic που έχω ξεχάσει ακόμη και το θέμα του topic.. Entschuldigung Superfunk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση