johnps Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 γεια χαρα σε ολους. θελω να μακρυνω το καλωδιο απο το footswitch του fender blues dlx.Αν το κοψω και κολλησω ενα κομματι ιδιο καλωδιο με καλαι λετε να εχω θεμα με βομβους μπζζζζζ και τα λοιπα???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 Καταρχάς το καλώδιο για το footswitch δεν είναι fix με το footswitch. Οπότε μπορείς να πάρεις ένα μεγαλλίτερο καλώδιο απλά. Παρ’ όλα αυτά αν πας να κάνεις «γέφυρα» με άλλο καλώδιο, ΔΕΝ θα το κολλήσεις με καλάι. Βάλε απλά μονωτική ταινία. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 νομιζα το αντιθετο αλλα θα δοκιμασω.ευχαριστω παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mkm Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 γιατί δεν βρίσκεις και 2 βύσματα να κάνεις κάτι σαν μπαλαντέζα? https://www.noiz.gr/community/forums/topic/20838-diy-custom-mkm-guitar/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 εχει τα δικα του ειναι και γωνια και με βολευουν στο pedalboard.και εαν δεν χρειαζεται και καλαι ακομα πιο καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ θα επιμείνω ακόμα μια φορά και μετά το βουλώνω , δεν ξαναμιλάω. ;D ;D Μη το χαλάς το καλώδιο. Πήγαινε πάρε / κάνε ένα νέο (όσα μέτρα θες) με 2x angled mono jack Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Apaleftos Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 γεια χαρα σε ολους. θελω να μακρυνω το καλωδιο απο το footswitch του fender blues dlx.Αν το κοψω και κολλησω ενα κομματι ιδιο καλωδιο με καλαι λετε να εχω θεμα με βομβους μπζζζζζ και τα λοιπα???? Δεν πιστεύω οτι και κάτι να πάει λάθος θα έχεις κάποιο θέμα στον ήχο. Στην χειρότερη δεν θα δουλεύει το footswitch. Δεν δίνει ηχητικό σήμα. Εντολές μεταφέρει. Δεν είμαι και ειδικός, όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SteveB Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ θα επιμείνω ακόμα μια φορά και μετά το βουλώνω , δεν ξαναμιλάω. ;D ;D Μη το χαλάς το καλώδιο. Πήγαινε πάρε / κάνε ένα νέο (όσα μέτρα θες) με 2x angled mono jack +1 με κάλυψε ο φίλος Guitarist in training Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση