audiokostas Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 Άει σιχτήρ.... Μπήκα και γω να κατασπαράξω (γιατί με μερικά πράγματα δεν παίζουμε όταν κι αν τα παίζουμε) και φαγα πόρτα. Μπράβο ρε παιδιά, μπράβο. Τα φωνητικά φέρνουν λίγο σε Cat Stevens (?) Μόνο στο τέλος (νανα) όντως θυμίζουν λίγο (που δεν είναι κακό γιατί είχε καλή φωνή o Yusuf). Ο αοιδός και Αγγλική θεατρικότητα με μέτρο είχε (θέλεις tongue-in-the-cheek, θέλεις πομπώδες indifference, πάρτο όπως θες) και αναπνοές είχε και ωραία λαθάκια είχε και προφορά είχε και ήταν μια χαρά έτσι ώστε και τον Σαλαμπάση να θύμιζε στο τέλος, χαλάλι του. Πολύ ωραίο παιδιά. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 Πολύ όμορφο παίξιμο και feel, εύγε σε όλους :). http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 Administrator Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 Ωραία μπάντα ρε φίλος! Κυρίως για τη λιτότητα που τη διακρίνει εδώ. Ο τραγουδιάρης, για μονορούφι εκτέλεση και χωρίς βοηθητικά φωνητικά, είναι στο κλίμα του. Η δε σπανακοτυρόπιτα της Μαίρης... άστο καλύτερα! Unsung heroes... Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 ....δεν μπορώ να το ακούσω γμτ, δεν έχω ηχεία εδώ στο γραφείο! Ώρες ώρες θυμάσαι και ανεβάζεις κάτι πράγματα....μούρλια.. :-* Νίκο σε ευχαριστώ ειλικρινά για το σχόλιό σου :-* ...όμορφες αναμνήσεις. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 πάρα πολύ ωραίο κομμάτι, ιστορία και εκτέλεση :) Γιατί ο τίτλος; ;D Ευχαριστώ όλους για τα (ευμενή) σχόλια, αν και υπερβολικά. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 Ν.Α. είναι πολύ ωραία εκτέλεση και με τίποτα δεν ακούγεται για δεύτερη μόλις πρόβα του κομματιού. Από άποψη ηχοληψίας θα ήθελα τον Τ.Μ. λίγο πιο δυνατά. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 Εξαιρετική διασκευή! Μια χαρά είναι και η ηχοληψία, μπράβο στην παρέα! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 Ω ρε μπράβο!!! Ειλικρινά ζηλεύω rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 Εγω τωρα το ειδα ...και δεν θα γραψω διθυραμβους ::)γιατι απλουστατα ξερω τα παιδια -εχω παει και σε προβα ,εχουμε παιξει και μαζι χωρις προβα ενα κομματι των WHO και βγηκε μια κι'εξω χωρις κυριολεκτικα να το εχουμε ξαναπαιξει μαζι.Τα παιδια ειναι περιπτωση χοντρη ταλεντου -εμπειριας -παρεας ....the best could ever be in our city. Αυτα αφορουν τους 4w drive .Aλλα αφου ειναι μεσα Νεστορας ,Τερρυ κλπ.το ιδιο μου κανει Το κομματι ειναι εξαιρετικα παιγμενο.Μπραβο παιδια. @LK.:σε εχω πει ρε να ερθεις κατω θα εχουμε και μοντελες (αφου ασχολεισαι με το ΑΘΛΗΜΑ ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 @Λ.Κ : σε εχω πει ρε να ερθεις κατω θα εχουμε και μοντελες (αφου ασχολεισαι με το αθλημα ) μετα την προβα ακολουθει πασαρελα. Φοβάμαι τον ανταγωνισμό με τον Ν.Α., γι’ αυτό δεν έρχομαι. Όταν βγήκαμε στην Πλατεία Αμερικής μαζί…όλα τα γκομενάκια αυτόν κοίταζαν. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση