Προς το περιεχόμενο

Ραγισμένο crash! Σώζεται??

melkor169

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα πιατα σπανε λογω κακης τεχνικης,κακης τοποθετησης και ...λαθος ...μπακετας (δεν μπορει να παιζεις με 2S και να χρησιμοποιεις 602 paperthin crash) ...καθως και λογω του οτι καποιος παει να χρησιμοποιησει το λαθος πιατινι για τη λαθος μουσικη (δεν μπορει να παιζεις στους Tritoxic Superfilthy Satanator.. ;D  και να χρησιμοποιεις extra thin rides & crashes) .

Απο τους παραπανω λογους η κακη τεχνικη ειναι συνηθως και ο βασικος...(ειναι τραγικο οτι στην εποχη μας υπαρχουν ακομα  ντραμμερ που δεν ξερουν να κανουν cymbal swipe και κοπανανε τα πιατα τους σαν να ειναι ταμπουρα... ::))

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 24
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δεν εχω σπασει ποτε πιατινι (παρα μονο ενα splash 8 Bosphorus που ηταν σαν το χαρτι και αυτο μετα απο 5 χρονια).

Βεβαια δεν τα βαραω δεν τα χτυπαω στη μεση και δεν τα εχω βιδωμενα πανω στις βασεις.

Το να σπανε 16 Crash κτλ μου φαινεται παραλογο.

Παιζει ρολο βεβαια και ποσο ride κανεις σε ενα πιατινι.

Αν κανεις ride πολυ ωρα και το χτυπας δυνατα η ενεργεια του χτυπηματος δεν προλαβαινει να φυγει πριν το επομενο χτυμημα και σπαει.

Α btw καλως σας βρηκα διαβαζω καιρο αλλα δεν εχω ξαναγραψει.

Στα 35 χρονια που παιζω το μονο που εσπασα ηταν ενα thin crash 16'' Paiste Formula 602

Τι έκανες βρε Περικλή μέγιστο ατόπημα: Μαζί με το αντίστοιχο 18ρι τα καλύτερα crash ever κατα τη ταπεινή μου γνώμη

Αντιθετως τα 2002 sound edge hihats ειναι γαιδουρια απο τοτε μεχρι σημερα (μονο με τσεκουρι σπανε ) Καθαρα ROCK ΠΙΑΤΑ για κοπανημα πολλων rihter .

Η σειρά 2002 ειναι πιο μαλακό κράμα για αυτό και εχουν επιζήσει..

Εξη χορδές και ειναι πολλές

Σε live εσπασε και μαλιστα σε ποικιλη μουσικη κατασταση (οχι ροκ ) Το εσωσα ομωε και το πουλησα.Τωρα αν θα ξαναπαρω την καινουργια σειρα που βγηκε ελπιζω να ειναι πιο ανθεκτικη .

Ναι εχουν ξαναβγη τα 602 αλλα πανακριβα .

Σε live εσπασε και μαλιστα σε ποικιλη μουσικη κατασταση (οχι ροκ ) Το εσωσα ομωε και το πουλησα.Τωρα αν θα ξαναπαρω την καινουργια σειρα που βγηκε ελπιζω να ειναι πιο ανθεκτικη .

Ναι εχουν ξαναβγη τα 602 αλλα πανακριβα .

Δεν νομίζω να έχουν κάνει καμμία αλλαγή στη σύνθεση του κράματος γιατί θα ακούγονταν διαφορετικά μάλλον ειναι reissue.

Πάντως  γι  αυτή τη σειρά πιατινιών ξαναγίνομαι ντράμερ :D

Εξη χορδές και ειναι πολλές

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου