dvat Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 Coltrane και Sonny Rollins είναι must για αυτό που περιγράφεις.. ;) ;) Επίσης προτείνω το ακόλουθο album... Ike Quebec Blue & Sentimental δισκάρα με Grant Green στην κιθάρα.. Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 Πολύ μεγάλη παράλειψη μου…..το αγαπημένο μου album John Lewis, Percy Heath, Chico Hamilton, Jim Hall & Bill Perkins- "2 Degrees East, 3 Degrees West" http://www.hhv.de/item_289128.html John Lewis Quartet featuring Bill Perkins - Easy Living Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 Βασικά ο Spy έχει δίκαιο για τις «συλλογές» Παρ’ όλα αυτά τα albums που σου προτείνω…είναι από την αρχή μέχρι το τέλος….must. Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις κανένα track/song….και επίσης νομίζω must have για μια basic – elementary δισκοθήκη στο είδος. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lunar Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 και το τεράστιο :o beyond the missouri sky (pat metheny , charlie hadden) (όχι traditional βεβαια αλλα θα το λατρεψεις ) ttp://www.myspace.com/trioaynan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 Παρ’ όλα αυτά τα albums που σου προτείνω…είναι από την αρχή μέχρι το τέλος….must. Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις κανένα track/song….και επίσης νομίζω must have για μια basic – elementary δισκοθήκη στο είδος. και όταν βαρεθείς αυτά τα σαλιάρο όργανα και τις μπαλάντες ...βουτιά στα βάθια με αυτό : ;) rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 ;) Είναι δισκάρα...έχω και εγώ πρόταση, αλλά το παιδί ζήτησε συγκεκριμένα πράματα :P ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 Είναι δισκάρα...έχω και εγώ πρόταση, αλλά το παιδί ζήτησε συγκεκριμένα πράματα :P ;D ;D +1 και +1 :P Κοιτα η "ουγια" να γραφει Blue Note και τα αλλα θα τα βρεις.... 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 More than enough υλικό !! Danke schön ;) it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση