elavd Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2006 Η pixies!!! 8O :!: impressive!Μετα συγχωρήσεως μανταμ.... :lol: Ηλία πάντως είμαι 90% σίγουρος οτι είναι 3 κι όχι 2... κάπου είχε γίνει πάλι θεμα παλιότερα και είχαμε και πάλι αποκαλύψεις -- είμαι ψαγμένος Εγώ τη μόνη σχετική αποκάλυψη που θυμάμαι ήταν όταν η Terumi μας αποκάλυψε μια μέρα ότι είναι O Terumi... Δε ξέρω αν εννοείς αυτό...;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thkioups Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2006 Ρε, πάτε καλά???????????????????????????? 8O 8O 3 σελίδες posts για το ποιός έχει προτεραιότητα στις κυλιόμενες ? Δεν ξέρω πως επισυνάπτονται και τα Emoticons που χτυπάν το κεφάλι τους στον τοίχο. Αλήθεια, πώς? P>Ζωή είναι, δε βαριέσαι θα περάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2006 Και για να μαθαίνουν οι νεώτεροι, διαβάστε εδώ το σχετικό thread ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
arpegios Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2006 έχει ξεφύγει το θρεντ είναι γεγονός... Ηλία έχεις δίκιο αυτό θυμόμουνα.... αλλά ανάποδα!!! 8O -----------------------edit------------------- Τελικά σωστά το θυμόμουνα, σε αυτό το θρεντ, μετά τον Τερουμι, εμφανίστηκε και μία αληθινή γυναίκα: η S4410 -- είμαι ψαγμένος leep is a symptom of caffeine deprivation. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2006 Ρε' date=' πάτε καλά???????????????????????????? 8O 8O 3 σελίδες posts για το ποιός έχει προτεραιότητα στις κυλιόμενες ? Δεν ξέρω πως επισυνάπτονται και τα Emoticons που χτυπάν το κεφάλι τους στον τοίχο. Αλήθεια, πώς? Έτσι: http://www.deephousepage.com/smilies.htm www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2006 Ρε' date=' πάτε καλά???????????????????????????? 8O 8O 3 σελίδες posts για το ποιός έχει προτεραιότητα στις κυλιόμενες ? Δεν ξέρω πως επισυνάπτονται και τα Emoticons που χτυπάν το κεφάλι τους στον τοίχο. Αλήθεια, πώς? Έτσι: http://www.deephousepage.com/smilies.htm Ή με το Smiley-Xtra αν χρησιμοποιείς Mozilla! :wink: Προτείνω η λειτουργία "αναζήτηση" να αντικατασταθεί με το "στείλτε pm στον elavd". Δουλεύει πολύ καλύτερα! :D one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2006 Ή με το Smiley-Xtra αν χρησιμοποιείς Mozilla! :wink: COOOOOL!!!! www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ztelioz Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2006 Ρε' date=' πάτε καλά???????????????????????????? 8O 8O 3 σελίδες posts για το ποιός έχει προτεραιότητα στις κυλιόμενες ? Δεν ξέρω πως επισυνάπτονται και τα Emoticons που χτυπάν το κεφάλι τους στον τοίχο. Αλήθεια, πώς? Έτσι: http://www.deephousepage.com/smilies.htm Μαμάτο.. www.myspace.com/pogr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thkioups Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2006 Ρε' date=' πάτε καλά???????????????????????????? 8O 8O 3 σελίδες posts για το ποιός έχει προτεραιότητα στις κυλιόμενες ? Δεν ξέρω πως επισυνάπτονται και τα Emoticons που χτυπάν το κεφάλι τους στον τοίχο. Αλήθεια, πώς? Έτσι: http://www.deephousepage.com/smilies.htm Elavd είσαι αρχηγός Χάρηκα πολύ P>Ζωή είναι, δε βαριέσαι θα περάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2006 Καλά μη το ξεφτυλίσουμε κι όλας!!! www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις