Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 LK, μισο-σοβαρα, μισο-αστεια αλλα κυριως για να σε κουρδισω λιγο ;D Kαι οργαναρα, καθαρο player's instrument ειναι... Και wax finish εχει που θα παλιωσει ωραιοτατα... Και δεν παραγεται πλεον... Και οι τιμες της εταιρειας ανεβαινουν ολη την ωρα... Είναι ακριβώς αυτή (και σε χρώμα) που είχα δοκιμάσει και το είχαμε ξανασυζητήσει. ;) ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ κιθάρα…. αλλά δεν είναι ούτε fender ούτε Gibson. ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 συγχωρεστε με τον ασχετο,αλλα ποια κιθαρα ειναι αυτη? Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Λογική ερώτηση, αφού δεν φαίνεται καθόλου... :) Μήπως είναι μια Framus Renegade? Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι, μια Framus Renegade Pro ειναι. Η συγκεκριμενη της φωτο αν δεν απατωμαι ειναι η Logothetis SE I, εχει maple σωμα αντι για swamp ash. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Ωραία... πάντα μου άρεσαν οι Framus - έχουν μια διακριτική πολυτέλεια - αλλά το βαλάντιό μου δεν έφτανε σε αυτές που ήθελα (2μισι και πάνω). Παρεπιπτόντως το σάιτ τους λέει πως το Custom Shop δέχεται παραγγελίες αν κάποιος την θέλει. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Πανεμορφη-το χρωμα της επισης. Σε κανει να θελεις να την πιασεις και να παιξεις. Απλα υπεροχη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Σε κανει να θελεις να την πιασεις και να παιξεις. .....και όταν την παίξεις (την κιθάρα ρεεεε ;D ;D ;D ;D).....θα πάθεις πλάκα. ....αλλά δεν γράφει fender μαμώτο.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 .....και όταν την παίξεις (την κιθάρα ρεεεε ;D ;D ;D ;D).....θα πάθεις πλάκα. ....αλλά δεν γράφει fender μαμώτο.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Τσου ρε Λακη! ;D ;D Και τι εγινε δηλ που δε γραφει? Δεν τη θελουμε για παλαιωση! :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Τσου ρε Λακη! ;D ;D Και τι εγινε δηλ που δε γραφει? Δεν τη θελουμε για παλαιωση! :P Οι θέσεις μου περί του θέματος έχουν αναπτυχθεί διεξοδικώς κατά το παρελθόν και ουδεμία μεταβολή επ’ αυτών έχει συντελεστεί. :P :P ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mkm Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Εμένα πάντως αν μου είχε πάρει ο παππούς μου μια κιθάρα... ... και μου την εμφάνιζε τώρα... ...και δεν έγραφε Fender ή Gibson ή κάτι αντίστοιχο... ... ... ... ... :-\ :-\ :-\... ... ...βέβαια θα μπορούσε να είναι και μαμώ τα όργανα αλλά..... https://www.noiz.gr/community/forums/topic/20838-diy-custom-mkm-guitar/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση