Spyros Delta Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Θα διατυπώσω αλλιώς το ερώτημα. Αν σας έλεγε κάποιος, ποια κιθάρα θα παίρνατε για να την κρατήσετε για μια ζωή (αλλά ταυτόχρονα η παλαίωση αυτή) να έχει και κάποια αντικειμενικά ποιοτικά χαρακτηριστικά άξια λόγου. Ποια θα διαλέγατε; Μια strat 57 για ακομα περισσοτερο παλαιωμα ;D Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Μας άρχισες τα "Zara" βλέπω ;D ;D ;D ;D "Ρούχα για μια ζωή και βάλε"! ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Μια strat 57 για ακομα περισσοτερο παλαιωμα ;D Δεν είναι καλές αυτές ;D ;D ;D ;D @ harilatron Λοιπόν σε κατηγορώ ευθέως….μετά τη συζήτηση ΠΟΥ ΕΣΥ άνοιξες…..από κιθάρες και μπάσα που έβλεπα στο πάνω banner..τώρα μου βγάζει «radley london handbags» ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν είναι καλές αυτές ;D ;D ;D ;D @ harilatron Λοιπόν σε κατηγορώ ευθέως….μετά τη συζήτηση ΠΟΥ ΕΣΥ άνοιξες…..από κιθάρες και μπάσα που έβλεπα στο πάνω banner..τώρα μου βγάζει «radley london handbags» ;D ;D ;D ;D ;D Τότε σε ενδιαφέρουν τα κάτωθι ;D ;D http://news.in.gr/world/article/?aid=1231212448 http://news.in.gr/world/article/?aid=1231212551 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 ... @ harilatron Λοιπόν σε κατηγορώ ευθέως….μετά τη συζήτηση ΠΟΥ ΕΣΥ άνοιξες…..από κιθάρες και μπάσα που έβλεπα στο πάνω banner..τώρα μου βγάζει «radley london handbags» ;D ;D ;D ;D ;D Κάτι γίνεται με τα άλλα tabs που έχεις ανοιχτά και ενδεχομένως ψάχνεσαι για αγορές. Εμένα μου βγάζει tokai. :) Δεν μας περιγράφεις την κιθάρα των ονείρων σου να σου πούμε λεπτομέρειες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Τότε σε ενδιαφέρουν τα κάτωθι ;D ;D http://news.in.gr/world/article/?aid=1231212448 http://news.in.gr/world/article/?aid=1231212551 Είμαι ενήμερος. ;D ;D ;D ;D Κάτι γίνεται με τα άλλα tabs που έχεις ανοιχτά και ενδεχομένως ψάχνεσαι για αγορές. Εμένα μου βγάζει tokai. :) Δεν μας περιγράφεις την κιθάρα των ονείρων σου να σου πούμε λεπτομέρειες? ...τώρα βγήκα από το mood των κιθάρων.....με έβαλες και χαζεύω το site της Globe-Trotter....θα επανέλθω αύριο ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2012 Λοιπόν, Χαρίλαε για να μην νομίζεις ότι ξέχασα την υπόσχεσή μου. ;D Το όλο νόημα του θρεντ ήταν το εξής: Δεν με ενδιαφέρει η τιμή (που έχει ή που θα αποκτήσει ενδεχομένως ) μια κιθάρα. Με ενδιαφέρει καταρχάς να μου αρέσει, και, όπως αναφέρθηκε και από κάποιον, να γεράσουμε μαζί (να την παλιώσω), - φυσικά όμως να έχει ένα minimum υπόβαθρο, ως κιθάρα.- Η εκκίνηση της σκέψης μου ήταν η εξής: Και όταν βγήκε η πρώτη broadcaster , ως consumer προιόν βγήκε (και λογικό), άσχετα αν στην πορεία μια σειρά γεγονότων την έφτασαν (την fender πλέον) εδώ που την έφτασαν. Ναι , όπως ειπώθηκε , όντως η baja πλέον (μιας και αυτή σκέφτομαι να παλιώσω), βγαίνει σε πολλαπλάσια αντίτυπα , από ότι βγήκαν οι broadcasters. Όμως, πολλές θα καταστραφούν στην πορεία, άλλες θα υποστούν μετατροπές και άλλες….. Επίσης εγώ δεν μιλάω για μετά από δέκα ή είκοσι ή και τριάντα χρόνια. Καλά να είμαστε και μιλάω για 50 +. Πιστεύω ότι μια κιθάρα που μετράει 50+ χρόνια ζωής, όποια και να είναι , ό,τι και να είναι, μια αξία (όχι εμπορική απαραίτητα- το είπα δεν είναι το πρώτο που με ενδιαφέρει) την αποκτά. Θα προσπαθώ λοιπόν να την χαίρομαι καθημερινά, θα την προσέχω λίγο παραπάνω από τις άλλες, θα αποφύγω τυχόν επιμειξίες με άλλους κατασκευαστές (π.χ. dimarzio ;D ;D) …..and if the s***t hits the fan, θα είναι η τελευταία που θα αποχωριστώ. Μπορούσα να βάλω στη θέση της τη strat μου π.χ. που ήδη μετρά 25 + χρόνια, αλλά την έχω «πειράξει» (δεν έχει τα original parts- έχει σαφώς ακριβότερα- αλλά όχι τα εργοστασιακά) , άσε που η tele μου αρέσει περισσότερο. ;D Πιο πολύ με ενδιέφερε λοιπόν να ακούσω (με αυτή τη λογική) εσείς πια κιθάρα σας θα θέλατε να "παλιώσετε" , παρά να ακούσω (άμεσα) προτάσεις για το ποια κιθάρα να παλιώσω εγώ. Αν από τις δικές σας προτιμήσεις , κλέψω και εγώ καμία ιδέα, ε, δεν χάθηκε και ο κόσμος. Αυτά. ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2012 Πιο πολύ με ενδιέφερε λοιπόν να ακούσω (με αυτή τη λογική) εσείς πια κιθάρα σας θα θέλατε να "παλιώσετε" , παρά να ακούσω (άμεσα) προτάσεις για το ποια κιθάρα να παλιώσω εγώ. μια και θεμα εμπορικης αξιας δεν τιθεται ,εκτος κι αν μιλαμε για κιθαρες του Custom Shop που οντως λογικα θα παρουν αξια μια και σχεδον ολες ειναι limited,εγω θα εψαχνα να βρω μια κιθαρα που να μου αρεσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και αυτη θα κραταγα,αλλωστε το εχω ηδη κανει αυτο με μια κιθαρα που δεν σκοπευω ποτε να δωσω και την εχω ηδη 10 χρονια (μεσα στα οποια εχουν περασει απο τα χερια μου τουλαχιστον 70 κιθαρες) η ιδια η ....κιθαρα θα σε κανει να την κρατησεις παντως οποτε μη πολυσκας... ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2012 η ιδια η ....κιθαρα θα σε κανει να την κρατησεις παντως οποτε μη πολυσκας... ;) + 1000000000000000000000000000000000000000 (και άμα κάνεις κέφι βάλε όσα μηδενικά θέλεις) ;D Τα είπες όλα σε μια πρόταση. Άμα σου κάτσει το κούτσουρο «επάνω» σου, στο χέρι και στο αυτί... πάει... το παντρεύτηκες. ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2012 Ο γάμοs σκοτώνει τον έρωτα...Τέρρυ μ' :-P:-P Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση