Guru Sami Amiris Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2012 Στο τεύχος Σεπτεμβρίου 2012 του περιοδικού Jazz&Tzaz περιλαμβάνεται το CD "phos" με τον Αντώνη Λαδόπουλο στο σαξόφωνο και τον υποφαινόμενο στο πιάνο. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=324951987600590&set=a.120344628061328.22014.120307228065068&type=1&theater Αυτή η πρόταση είναι ψευδής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2012 Καλα που μου το θυμησες, γιατι εδω και 4 μερες εχω το περιοδικο πανω στο γραφειο μου κι ακομα σφραγισμενο... :P Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Sami Amiris Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2012 OP Guru Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2012 :) Αυτή η πρόταση είναι ψευδής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2012 Εξαιρετικοι και οι δυο μουσικοι. Αν και στην αρχη ειχα τις αμφιβολιες μου για το πως θα ακουγεται (ενα Πιανο/Σαξ. duo δεν ειναι και οτι ευκολοτερο για τα αυτια μερικων ακροατων, προσωπικα θα το ηθελα trio με ντραμς μεσα) τελικα το αλμπουμ επαιξε ως το τελος μια χαρα και χωρις να (με) κουρασει. Πολυ ομορφο αλμπουμ πραγματικα, τι να πω? Μπραβο! Recommended! 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Sami Amiris Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2012 OP Guru Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2012 Ευχαριστώ προσωπικώς και εκ μέρους του Αντώνη! Αυτή η πρόταση είναι ψευδής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2012 Να'στε καλα, να παιζετε ωραιες μουσικες. 8) Εχετε σκοπο να το κυκλοφορησετε κανονικα στην αγορα μεσω καποιας εταιρειας? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Sami Amiris Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 OP Guru Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν νομίζω. Είναι ούτως η άλλως ό,τι αντιεμπορικότερο γίνεται, σε ένα εξ ορισμού αντιεμπορικό είδος, οπότε δεν είναι εύκολο. Θα διατεθεί internetικώς, από CD Baby, Amazon κτλ ως downloadable content, και στο soundcloud ως απλώς ακροάσιμο αλλά όχι downloadable, και θα εξακολουθήσει να υπάρχει σε όσα αντίτυπα του Jazz'n'Tzaz μείνουν από επιστροφές, οπότε όποιος το θέλει το παραγγέλνει. Τώρα πια ετοιμάζουμε το επόμενο άλμπουμ, δεδομένου ότι αυτό το ηχογραφήσαμε πριν 2,5 χρόνια Για όποιον θέλει να πάρει μία γεύση από τα live, στην ιστοσελίδα του Αντώνη υπάρχει ένα live μας στο Νάκα, πριν περίπου 1,5 χρόνο: http://www.ladopoulos.eu/content/view/54/1/lang,el/ Επίσης στη δική μου ιστοσελίδα υπάρχουν κάποια videos: http://www.samiamiris.com/index.php/en/video/3-performvideos/11-phosduo με κομμάτια και από το CD και εκτός CD, Δύο είναι κλιπάκια, τα υπόλοιπα ζωντανά. Ετοιμάζουμε ένα κλιπ από το δίσκο, για τους γνωστούς λόγους προώθησης... Καλή ακρόαση/θέαση! Αυτή η πρόταση είναι ψευδής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2012 Να είστε καλα να μας χαρίζετε την μουσικη σας :D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Sami Amiris Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2012 OP Guru Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Να'στε καλά! Αυτή η πρόταση είναι ψευδής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση