kostas-slash Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2012 Ενδιαφέρομαι σε εκδηλώσεις που κάνω, να αρχίσω να χρησιμοποιώ δικό μου φωτισμό. Ομως δεν ξέρω κάποια βασικά πράγματα. Παράδειγμα βλέπω πίσω απο τα PAR-LED ότι έχουν μία είσοδο XLR. Με μία κονσόλα τύπου http://www.thomann.de/gr/stairville_led_commander_162.htm θα μπρούσα να διαχειρίζομαι ένταση φωτός, και χρώμα σε 4 ομάδες LED ξεχωριστά? Επίσης όλα τα φώτα πως συνδέονται μεταξύ τους? γιατί απο ότι έχω καταλάβει δεν είναι ακριβός όπως τα ηχεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
edessaios Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2012 Ψάξε για dmx basics.Δεν είναι όπως ο ήχος, έχει άλλη φιλοσοφία ο φωτισμός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas-slash Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2012 dmx basics ε? Θα το ψάξω να δώ. Αν και με λίγο που κοίταξα βλέπω ότι έχει άλλα καλόδια (110Ω) και μεταφέρουν πληροφορια και οχι σήμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση