Προς το περιεχόμενο

Spacing μαγνητών για ibanez 1570 με edge pro tremolo.

Mike G

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά και καλό κουράγιο  :) Αποφάσισα λοιπόν να αλλάξω τους dimarzio evolution που έχει η ibanez μου (ο bridge μου γδέρνει τα αυτιά) με τους signature του Petrucci. Θα πρέπει να πάρω f-spaced μέγεθος?Ρωτάω διότι ο evolution στη θέση neck είναι τοποθετημένος σφήνα και δεν μπορείς να αυξομειώσεις το ύψος του.Στον άλλον μπορείς με τις βίδες.Με αλλα λόγια ισα ισα που χωράει. Κάπου διάβασα (http://www.sevenstring.org/forum/beginners-faq/131777-pickups-q-difference-between-f-r-spacing.html) ότι στον νεκ μπαίνει και f και r-spaced.Aληθεύει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

"f-spaced" για bridge / στο neck κανονικός.

Αλλά και άλλους να πάρεις δεν τρέχει κάστανο. Μια χαρά έπαιζε η ίδια Ibanez μου με παλαιάς κοπής JB και ας έφευγε λίγο ο πόλος.

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Eνας και ένας λοιπόν :) Ευχαριστώ!Απλά θέλω να μπορώ να ρυθμίζω άνετα το ύψος χωρίς να χρειαστεί να βγάζω όλο το μαγνήτη

Eνας και ένας λοιπόν :) Ευχαριστώ!Απλά θέλω να μπορώ να ρυθμίζω άνετα το ύψος χωρίς να χρειαστεί να βγάζω όλο το μαγνήτη

Και από το πρώτο σου ποστ δεν κατάλαβα γιατί δεν μπορείς...

Aπλά δεν γίνεται!Την είχα πάρει μεταχειρισμένη και τους είχε ήδη πάνω.Ο νεκ δεν κουνιέται.Για να τον χαμηλώσεις πρέπει να τον βγάλεις να πιέσεις το μαξιλαράκι κάτω να τον σταθεροποιήσεις και μετά να τον βιδώσεις.Η κιθάρα είχε τους v7 v8 αν αυτό βοηθάει.

Έχω κι εγώ την ίδια κιθάρα και έβαλα κι εγώ Dimarzio. Χωρίς πρόβλημα.

Γιαυτό αναρωτιέμαι.

Tη Lady of the dragons εννοείς?Σκέφτομαι να κάνω κάτι παρόμοιο αλλά πιο Incospicuous πιο διακριτικό.Τώρα όσον αφορά το μαγνήτη μιας και την πήρα μεταχερισμένη δε γνωρίζω τις συνθήκες υπό τις οποίες τοποθετήθηκε.Μπορεί να έγινε και κάποια παπατζιά που ξέρεις. ;D ;D Τώρα απλά σκέφτομαι : ο μονός evolution θα κάνει χωριό με τους petrucciaκους μαγνητες?Να τον αφαιρέσω?Και με τη θα καλύψω την τρύπα χωρίς να φαίνεται ότι κάτι υπήρχε εκεί?

Kαλησπερα.Ταιριαζει μια χαρα ο evolution(middle)με τους dimarzio που λες δοκιμαζεις και βλεπεις.

Μια χαρα θα καλυφθει το κενο του μεσαιου μαγνητη με ενα κομματι ξυλο του ιδιου χρωματος το εχουν κανει αρκετοι.

• 5 εβδομάδες αργότερα...

Σήμερα ήρθαν και οι μαγνήτες και αύριο τους τοποθετώ(μάλλον πάω να τους τοποθετήσουν ;D).ΑΛΛΑ,έκανα λάθος στην παραγγελία και αντί να πάρω μαύρο cruchlab πήρα τον black-creme.Μπορώ να αλλάξω το κάλυμμα με μαύρο?Μήπως μπορώ να κάνω παπάτζα και να το βάψω με κανέναν ανεξυτιλο? :P

(Τελικά το f-spaced/κανονικός φένεται να είναι και η σωστή επιλογή,τουλάχιστον έτσι φαίνεται με το μάτι)

Άλλαξέ τον ή συνήθισε τον. Οι υπόλοιπες επιλογές δεν παίζουν...

Μεγειά.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου