Thkioups Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2006 Πόσοι από εσάς τους παντρεμένους, με παιδιά και μη επαγγελματίες, έχετε δεί την παντόφλα ανάποδα λόγω "υπερωριακής" ανασχόλησης σας με το PC ή/και με τις μουσικές σας ασχολίες? Ζείτε στο "δικό σας" κόσμο? (Α ρε noiz τι μας κάνεις!!!!!!!) P>Ζωή είναι, δε βαριέσαι θα περάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Flipper Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2006 ¶λλοι μπλέκουν με ναρκωτικά, άλλοι με κακές παρέες, άλλοι παντρεύονται. Το αποτέλεσμα είναι ίδιο. Just say no. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2006 Παν μέτρον άριστον! Flipper Style http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thkioups Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2006 ¶λλοι μπλέκουν με ναρκωτικά' date=' άλλοι με κακές παρέες, άλλοι παντρεύονται. Το αποτέλεσμα είναι ίδιο. Just say no.[/quote'] 8O 8O 8O 8O 8O 8O P>Ζωή είναι, δε βαριέσαι θα περάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2006 Εδω δεν είμαι παντρεμένος και τόσα χρόνια τα ίδια κραξίματα ακούω απο όλες. Αλλα.......................... Αυτες έρχονται και παρέρχονται/ O amstrad, η amiga, τα αρμονια , το τριτονακι, το pc, τα playstation, έμειναν για πάντα. Αυτή που θα παντρευτώ θα καλοπεράσει αν και αφου περασα τα 30 και ξέφυγα, έχω ελπίδες για πολλά χρόνια ακόμα λεφτεριάς :lol: Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thkioups Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2006 Ρε σεις, όλοι James-Bond-αδες είστε? Κανένας .....Al Bundy? P>Ζωή είναι, δε βαριέσαι θα περάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2006 Εγω ειμαι μαλλον τυχερος ουτε οταν ημουν ελευθερος και "ζωηρος" :oops: ειχα ποτε προβλημα μια και ολες τους λατρευαν τη μουσικη,ουτε τωρα που ειμαι παντρεμενος μια και η μεγαλυτερη φαν μου & υποστηρικτρια ειναι η γυναικα μου ( η οποια βεβαια ειναι και αυτη "καλλιτεχνης" μια και ειναι ζωγραφος/γραφιστρια ) μαλιστα μου βαζει χοντρο χερι οταν ΔΕΝ ασχολουμαι με τη μουσικη αλλα ρουχλιαζω μπροστα στην TV. Η συμβουλη μου: πριν παντρευτειτε τσεκαρετε λιγο τις μελλουσες συμβιες σας με κανα χρονακι συγκατοικησης χαρη σε αυτες & στον εαυτο σας θα κανετε... :wink: αν και αφου περασα τα 30 και ξέφυγα, έχω ελπίδες για πολλά χρόνια ακόμα λεφτεριάς καλα αυτα ελεγα κι εγω & παντρευτηκα στα 38.. :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DrRhythm Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2006 Ρε σεις' date=' όλοι James-Bond-αδες είστε? Κανένας .....Al Bundy?[/quote'] ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2006 ... για τους παντρεμένους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση