Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2012 Σας παραθέτω την προσπάθεια μου να παίξω το solo του Mama I'm coming home του Ozzy Osbourne.Επιζητώ την αυστηρότητά σας,οπότε μη με λυπηθείτε! :D mama_im_coming_home.mp3 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MetalMan Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2012 Fffff η μεγαλύτερη @@@ που έχω ακούσει ποοο >:( >:( >:(το κατέστρεψες το κομμάτι θα κλαίει ο Ozzy. ----- Πλάκα κάνω ωραίος ;) πρόσεξε λίγο τα bends και θα είσαι άρχοντας. (off topic: ζηλεύω την schester σου) Guitars: Yamaha EG112 Yamaha PAC120 Epiphone Les Paul Custom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2012 Fffff η μεγαλύτερη @@@ που έχω ακούσει ποοο >:( >:( >:(το κατέστρεψες το κομμάτι θα κλαίει ο Ozzy. ----- Πλάκα κάνω ωραίος ;) πρόσεξε λίγο τα bends και θα είσαι άρχοντας. (off topic: ζηλεύω την schester σου) Σ'ευχαριστώ,γενικά έχω ένα θέμα ακόμα με τα bends μου,φαντάζομαι με τον καιρό και κυρίως με την εξάσκηση θα φτιάξουν. (off topic:Την αγαπώ αυτή την κιθάρα!! :D ) More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2012 Από το (ξε)Κουρδιστάν είσαι; InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2012 Καλή η προσπάθεια φίλε. Πρέπει να προσέξεις το κούρδισμά σου, καθώς ήσουν λίγο ξεκούρδιστος. Επίσης προσπάθησε τα bend, να φτάνουν τη νότα που πρέπει. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2012 Από το (ξε)Κουρδιστάν είσαι; Έχει περάσει καιρός από τότε που το είχα ηχογραφήσει,αλλά δε θυμάμαι να με ''ακούω'' ξεκούρδιστο.Προφανώς δε με άκουγα καλά! ;-) More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2012 Καλή η προσπάθεια φίλε. Πρέπει να προσέξεις το κούρδισμά σου, καθώς ήσουν λίγο ξεκούρδιστος. Επίσης προσπάθησε τα bend, να φτάνουν τη νότα που πρέπει. :) Αν θυμάμαι καλά,η tabλατούρα που είχα ήταν σε half step down κούρδισμα και για να μην αλλάξω το δικό μου standard κούρδισμα έπαιξα όλο το solo από A και όχι από A#. Σ'ευχαριστώ για το χρόνο που ξόδεψες για να ακούσεις και να κρίνεις την προσπάθειά μου! More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση