bluestaff Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2006 Καλησπέρα σε όλους. Μόλις σήμερα μου ήρθαν καινούργια τα dynaudio bm6a και επειδή έχω ακούσει πολλές φορές ότι τα καινούρια μόνιτορ πρέπει να "στρωθούν" πριν χρησιμοποιηθούν σε πολύωρα και εντατικά sessions ήθελα να μου πείτε πώς μπορώ να τα "στρώσω"... Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2006 1η -2η ταχυτητα μεχρι τα 60km-70 km... Οχι ανηφορες....... :D Οχι δικαβαλο.......... :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nitako Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2006 Απ οτι ξερω θελουν περιπου 30 ωρες σε μετρια προς χαμηλη σταθμη. χι greeklish, στο forum του NOIZ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lost_Highway Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2006 Το θέμα έχει ξανασυζητηθεί (θυμάμαι τουλάχιστον άλλες δύο φορές). Για κάνε search... Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2006 1η -2η ταχυτητα μεχρι τα 60km-70 km... Οχι ανηφορες....... icon_biggrin.gif Οχι δικαβαλο.......... icon_biggrin.gif Έτσι έλεγα και εγώ στην αρχή... τα 56 χιλιοστα όμως είχαν γλύκο γκάζι... :roll: LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση