Jazzjoker Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2012 Γιάννη, Λάκη, Κώστα σας ευχαριστώ για την ακρόαση και τα σχόλια. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kanimothrios Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2012 Μου άρεσε πάρα πολύ. Το κατέβασα και το έχω βάλει στο replay. Μπράβο,συνέχισε την καλή δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
petersrv Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2012 Πάρα παλύ καλό!! Ότι έπρεπε για αυτό τον καιρό σήμερα στην Αθήνα!!! Καταπληκτικός ήχος κιθάρας & feeling! Συμφωνώ και εγω για τα τύμπανα και το μπάσο!! :-\ (Δεν νομίζω όμως ότι αυτός ήταν ο στόχος!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2012 ντροπή και αίσχος ... τραγούδα το ρε συ .... αφού έχεις και στιχάκια είμαι σίγουρος Αν καταφέρεις να τον πείσεις, θα έχεις κερδίσει τον απόλυτο σεβασμό μου! ;D Σπύρο, από τα καλύτερά σου... (Kαι chick magnet. Δεν μπορώ να φανταστώ γυναίκα που θα της πεις "άκου αυτό το κομμάτι που έγραψα" και δεν θα σου παραδοθεί άνευ όρων...8)) Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά, σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά. (Kαι chick magnet. Δεν μπορώ να φανταστώ γυναίκα που θα της πεις "άκου αυτό το κομμάτι που έγραψα για σένα" και δεν θα σου παραδοθεί άνευ όρων...8)) Έκανα μια μικρή προσθήκη. ;D Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση