Προς το περιεχόμενο

Fall

Jazzjoker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπράβο και απο μένα αν και θα περίμενα κάποια γέφυρα με τα γνωστα σου ωραία ακόρντα :D

Laney VC 30 είναι αυτός?

Πω πω γράφει πολύ καλα και έχω έναν οτι ετοιμαζόμουν να τον σκοτώσω  ;D με το stock μεγάφωνο?

Εξη χορδές και ειναι πολλές

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 44
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Μπράβο και απο μένα αν και θα περίμενα κάποια γέφυρα με τα γνωστα σου ωραία ακόρντα :D

Laney VC 30 είναι αυτός?

Πω πω γράφει πολύ καλα και έχω έναν οτι ετοιμαζόμουν να τον σκοτώσω  ;D με το stock μεγάφωνο?

Ευχαριστώ Νάσο. Ναι ο Laney VC30 είναι με το στοκ (εξαιρετικό κατ' εμέ) του μεγάφωνο.

Ενωμοτάρχης

Ευχαριστώ Νάσο. Ναι ο Laney VC30 είναι με το στοκ (εξαιρετικό κατ' εμέ) του μεγάφωνο.

Θένκς.

Εκτός του μαμά ενισχυτή/μαγνήτες/delay έχεις επέμβει στο σήμα σου (compressor, reverb etc)??

Εκτός του μαμά ενισχυτή/μαγνήτες/delay έχεις επέμβει στο σήμα σου (compressor, reverb etc)??

Ελάχιστο reverb στο κανάλι της κιθάρας, μετά την εγγραφή.

Ενωμοτάρχης

!!!!

ήμουν σίγουρος πως ήταν Fender!

επειδή τον ίδιο έχω κι εγώ μετά πάλευα όλο το απόγευμα να βγάλω παρόμοιο ήχο (έχει τελικά γαμώ τους ήχους ο άτιμος...τον είχα ξεχάσει παίζοντας με την πεταλιέρα!) με διπλούς ομως....

τον 112 εχεις?

• Moderator

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου