Jazzjoker Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2012 Με είχε φάει μια μελωδία εδώ και μέρες. Ε, είπα να την βάλω κάτω και να κάνω κάτι. Το αποτέλεσμα, αν θέλετε, το ακούτε παρακάτω. http://soundcloud.com/jazzjoker/fall Υ.Γ. Ζητώ συγγνώμη που δίνω το soundcloud link αλλά το μικρότερο μέγεθος αρχείου που μπόρεσα να πετύχω (με αξιοπρεπή ήχο) ήταν πάνω από τα MB που "ανέχεται" το noiz. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2012 ουάου....απίστευτο tone.... και όταν μπαίνει το μπάσο...χαμός... μπράβο, πολύ ωραίο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2012 Σπύρο ΣΚΟΤΩ πραγματικά. Παίξιμο, ήχος, δυναμικές, ατμόσφαιρα, mood, phrasing, τι να γράψω! Μου λείπουν, μια γέφυρα, μια αλλαγή (είτε τονικότητας, είτε mood, είτε....), και το σύνηθες αρμονικό παιχνίδι σου. Μπράβο ρε φίλε! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2012 Πολύ ωραίο σε όλα, ιδιαίτερα στον ήχο :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μου άρεσε πάρα πολύ. Η μελωδία ήταν υπέροχη και η συνοδεία του μπάσου την αναδείκνυε ακόμα περισσότερο. Ο ήχος, ήταν επίσης φανταστικός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2012 Θελει νομιζω μαστορια να γυρνας γυρω απο τρεις νοτες και να κανεις εκεινον που τ ακουει οχι μονο να μη βαρεθει-πραγμα πολυ ευκολο για τετοιου "τυπου" κομματι-αλλα στο τελος να του λειπει λιγακι ακομα. Ηχαρα-οπως παντα το δυνατο σου σημειο-ωραιο παιξιμο και το κυριοτερο φοβερη μελωδια που σου μενει. Για τα γουστα μου το καλυτερο instrumental σου με διαφορα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2012 [move][move] RESPECT[/move][/move] Τα συγχαρητηρια μου Σπυρε - γ α μει και σπερνει think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2012 Ό.τι έπρεπε για την ώρα! Ήχος! Ευχαριστούμε :) ΥΓ: Αν σ ακούει ο Stevie, σίγουρα θα χαμογελάει :) Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2012 Σαγηνευτικός ήχος ,γλυκιά μελωδία ,υπέροχο παίξιμο στη κιθάρα. Μπράβο σου ;) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2012 Συζητούσα κάτι τις προάλλες και θα το αναφέρω εδώ λόγω του κομματιού σου. Τους έλεγα λοιπόν ότι κατά τη γνώμη μου,the point IS ,ακούγοντας ένα κομμάτι μέσα στη μέρα,να μπορείς πέφτοντας για ύπνο το βράδυ να το σιγοτραγουδήσεις πριν κοιμηθείς,καθώς θα θυμάσαι αβίαστα τη μελωδία του. Θα είναι μια μελωδία κατά τα γούστα σου όμορφη,αλλά σίγουρα χωρίς ένα σωρό νότες και χωρίς καταιγιστική ταχύτητα.Θα είναι μια μελωδία που εν ολίγοις θα σου "κολλήσει" instantly. Έτσι συνέβει και με το κομμάτι σου.Το άκουσα στις 9 το πρωί ,και είμαι σίγουρος ότι το βράδυ πριν πέσω για ύπνο θα μπορώ να σιγοτραγουδήσω τη μελωδία του :) That's the point . ΕΥΓΕ. (best strat tone out there ;) ) it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση