panafana Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2012 ενά κόβερ που έκανα με τον φεντερ μαστανγκ ΙΙ που διαθέτω και μια harley benton sg! Τί έχετε να πείτε? dead.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2012 ...ποιος τραγουδαει? (τοσο καλα) η rhythm κιθαρα ειναι λιγο ...θολη. (...Εληνιστι, doesn't really cut through the mix) ;D Ισως επειδη συνηθισαμε να το ακουμε με ακουστικες που τσιμπανε πιο πολυ. ωραιο, παντως. wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panafana Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2012 Απο το μπακινγκ είναι η φωνή :P Αυτό με την ρυθμική κ εμένα δεν μου άρεσε πολύ και ακόμα και με λίγο επεξεργασία δεν πέτυχα αυτό που ήθελα (καθώς δεν διαθέτω και 12χορδη ακουστική όπως το κανονικό) ευχαριστώ παντως ;) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2012 Ωραίο το cover, απλά κι εμένα με ξένισε ο ήχος της ηλεκτρικής στα ρυθμικά. Άμα πέσει καμιά ηλεκτρακουστική στα χέρια σου, το ξαναγράφεις. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2012 Ωραιος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μου άρεσε πολύ, τσέκαρε λίγο τις εντάσεις (αφού δεν χρησιμοποιείς ακουστική). Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panafana Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2012 Ευχαριστώ πολύ όλους σας.! Ωραίο το cover, απλά κι εμένα με ξένισε ο ήχος της ηλεκτρικής στα ρυθμικά. Άμα πέσει καμιά ηλεκτρακουστική στα χέρια σου, το ξαναγράφεις. ;) μακάρι να πέσει!!! ;D Μου άρεσε πολύ, τσέκαρε λίγο τις εντάσεις (αφού δεν χρησιμοποιείς ακουστική). της ρυθμικής? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2012 της ρυθμικής? Ναι, ειδικά στην αρχή. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2012 Πρόσεξε λίγο στη ταχύτητα. Δεν είσαι πάντα 100% στο χρόνο. Αν στο σόλο είσαι εσύ, είσαι σούπερ. ;) ...ποιος τραγουδαει? (τοσο καλα) Ο Μποντζιόβης! InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panafana Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι αυτό με την ταχύτητα στο αρπισμα είναι λιγο καπως :'( :'( Για το σόλο ναι εγώ είμαι και ευχαριστώ! Είχα ένα κανάλι στον ενισχυτή για χαρντ ροκ και ταίριαξε κουτί στον ήχο του σόλο! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση