Superfunk Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2012 Εβλεπα κατι γατες να παιζουν στο δρομο το πρωι και μου ηρθε ντισκοκαρεκλαδικη εμπνευση.. ;D dancing_cat.mp3 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2012 Είσαι "γάτα" δικέ μου! :D ;D Cool "ΣΦ" ! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
holyjoy Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μου υπεράρεσε (ωραιο feeling) ;) Να σε ρωτήσω, ακους Pierre Moerlen (Gong); ο ήχος μου θύμησε ενα αγνωστο σχεδον δισκο του το Breakthrough ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2012 Να σε ρωτήσω, ακους Pierre Moerlen (Gong); για να ειμαι ειλικρινης μονο ακουστα τους εχω,δεν εχω ακουσει μουσικη τους ποτε... ευχαριστω για τα καλα σχολια... ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2012 το βρισκω αρκετα φρεσκο και Καλημερ_ίσιο... if you catch my drift :) "κουτι" για πρωινη ενημερωτικη εκπομπη :) ευγε wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2012 το βρισκω αρκετα φρεσκο Πραγματι. Πολυ ωραιο-ισως απ τα πιο καλα σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2012 Πολυ ωραιο-ισως απ τα πιο καλα σου! Το πιο καλό του. Αφού το 'χω ματαπεί, ο άνθρωπος είναι Farfisa organ Superstar. Tέλος. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2012 Πολυ ωραιο Niko -ειναοι οτι πρεπει για καλο ξεκινημα εβδομαδας και γενικα σε σπρωχνει να κινηθεις -κουνηθεις . 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση