Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω για κιθάρα max 1700€

rockjohny

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 33
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

έχεις δίκιο .... από αύριο βγαίνω στον δρόμο και αρχίζω να δοκιμάζω ...   :) η gibson sg standar με δελεάζει αρκετά ... αλλά πρώτα θα ψάξω να την βρω για να την δοκιμάσω ... γενικά θέλω στεαλ ac dc και γιαυτό μαρεσουν οι sg .... απο την αλλη η les paul traditional gt για μένα είναι ακόμα μια αρκετα καλή επιλογή και μου μενει και 1 ευρω σωστος  ;) ελπιζω να βρω πρόθυμους πωλητές για να δοκιμάσω κιθάρες ....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γενικά εχω δοκιμάσει αρκετές κιθάρες κάθε steal κιθάρας

αφού τέτοιο steal έχω συνηθίσει

γενικά θέλω στεαλ ac dc

είναι "στυλ" παιδάκι μου.... ;D

ή έστω style...

και γιατι οχι steel ή still :P

αφου εφτασες το budget σου στα 1700 γιουρια τι σε εμποδιζει να σκασεις κατι παραπανω και να παρεις ΚΙΘΑΡΑ(αν δεν παινεψουμε το σπιτι μας θα πεσει να μας πλακωσει)

περα απο την πλακα στις αγγελιες δινουν μερικες ΕΒΜΜ σε καλες τιμες κανε ενα κοπο να τις δοκιμασεις.

ο,τι παρεις δοκιμη πρωτα

Εγώ προτείνω να κάνεις λίγο υπομονή να μαζέψεις 2-3 χιλιάδες ακόμα να πάρεις μια custom και να της δώσεις το δικό σου steal.  ;D

περα απο την πλακα στις αγγελιες δινουν μερικες ΕΒΜΜ σε καλες τιμες κανε ενα κοπο να τις δοκιμασεις.

ο,τι παρεις δοκιμη πρωτα

Τι είναι οι ebmm;

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου