kbasilis Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2012 Προβλημα σε cry baby ggcb-95 όταν είναι κλειστό όλα καλά μόλις το ανοίγω κόβεται τελείως το σήμα. Το δουλεύω με το τροφοδοτηκό της Boss Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikresdiadromes Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2012 το παθαίνω κι εγώ. Όταν δεν παίρνει ρεύμα... Τσέκαρε το τροφοδοτικό λοιπόν... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2012 το παθαίνω κι εγώ. Όταν δεν παίρνει ρεύμα... Τσέκαρε το τροφοδοτικό λοιπόν... :) Από εκεί ήταν. Δούλευε κανονικά και με το που το κούμπωσα στο cry μου έκανε την κουτσουκέλα. Γι'αυτό δεν το τσεκάρισα το τροφοδοτηκό γιατί ήταν σίγουρο μολίς προ λίγου έπεζε. Σπασμένο καλώδιο(στο τροφοδοτηκό) δεν βλέπω ζεστό δεν ήταν μετά από λίγο έπεξε κανονικά,πολύ εξωγήινη συμπεριφορά το τροφοδοτηκό ??? Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση