blue Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2012 δεν μπορώ να το ακούσω ολόκληρο γιατί όποτε φτάνω στο You've met someone μένω εκεί. Κάτι τέτοιο παθαίνω με όλους τους καλούς δίσκους :) Μπράβο ρε παιδί μου. Όχι μόνο που είναι άψογο (τεχνικά και συναισθηματικά), αλλά που είσαι συνεπέστατος με την τέχνη σου ενώ όλα τριγύρω γκρεμίζονται. ΥΓ. "Ποιόν Charmanis ρε, το Σπύρο; Αυτόν τον ξέρω ρε μλκ" ;D https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marooned Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2012 Απιστευτη δουλεια , μπραβο !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2012 Ειναι ισως κουραστικο να λεει κανεις τα ιδια αλλα τι αλλο μπορεις να πεις για τον Σπυρο? Εξαιρετικος απο καθε αποψη και το cd ακουγεται ακομα πιο "γεματο"και με περισσοτερα χρωματα απ το προηγουμενο. δεν μπορώ να το ακούσω ολόκληρο γιατί όποτε φτάνω στο You've met someone μένω εκεί. Πραγματικα υπεροχο κομματι-και να ηταν το μονο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2012 Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Ο αποτέλεσμα! Μπράβο σου, υποκλίνομαι! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2012 Πάρα πολύ ωραία τα κομμάτια Σπύρο. Μπράβο!!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2012 Σας ευχαριστώ ειλικρινά, blue απέριττος όπως πάντα. Και vasmar ξέχασα να το ποστάρω πριν, το σχόλιό σου ήταν συγκινητικό, ευχαριστώ :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2012 Βρε, ασταδιάλα Χαρμάνη βραδιάτικα!! ;D Every time!!...EVERY TIME!! Μπαίνω, ακούω και μετά?? Δεν πρέπει μετά ως είθισται, να μπώ και να γράψω κάτι? Τί στο διάολο να γράψω? "Εμμ, μπράβο πολύ ωραίο...(μπλά μπλά)....συγχαρητήρια?!?" Δεν μου πάει να το κάνω. Όχι, αυτό δεν είναι μια δουλειά για να μπείς απλά και να πεις... "μπράβο πολύ ωραίο...μπλά μπλά....συγχαρητήρια.." Σε διαολοστέλνω λοιπόν και τελειώνει η υπόθεση! 8) :D :D Εν τω μεταξύ όση ώρα πληκτρολογώ ψάχνω με κλεφτές ματιές το δάπεδο..."κάπου εδώ ήταν το σαγόνι μου...ντάξει θα το βρώ αργότερα." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2012 Πραγματικα υπεροχο κομματι-και να ηταν το μονο? όντως. Μόλις κατάφερα να φτάσω στο Hinder και τώρα ζορίζομαι με αυτό. Que sparagmos! Que talento! Σε κανα μήνα πιστεύω θα έχω ακούσει όλο το δίσκο :) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2012 Ανεξάρτητα απ το αν αρέσει σε κάποιον το είδος της μουσικής σου οφείλει να παραδεχθεί ,ότι γνωρίζεις να δημιουργείς και να διαχειρίζεσαι μεγάλης διάρκειας συνθέσεις . Επειδή εμένα μου αρέσει και ο ήχος σου ,απλά θα πω πως αποτελείς ένα σπάνιο δείγμα έλληνα μουσικού δημιουργού που αποδεικνύει πως με πολύ έμπνευση και πολύ κόπο, ακόμα και μέσα απ το σπίτι μπορόύν να βγουν διαμάντια . Συγχαρητήρια και στους συνεργάτες σου ;) Μη μπεις στο κόπο να ευχαριστήσεις ,δεν είναι ανάγκη για τον καθένα μας .Εμείς σε ευχαριστούμε για τα υπέροχα ακούσματα που μας πρόσφερες :) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2012 Nevertheless, εγώ ευχαριστώ! UPDATE: Ανέβηκαν και οι στίχοι :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση