IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2006 .......Κανά μπλουζάκι να τη βρούμε ...... Αααα, αυτά είναι προσωπικά γούστα φίλε… :o Εγώ δεν την βρίσκω καθόλου με τα μπλουζάκια. Προτιμώ τις κυλόττες και τα καλτσόν. :wink: Η γυναίκα μου προσέχει να μην εμφανίζεται έτσι ντυμένη μπροστά μου γιατί της τα έχω σκίσει όλα… ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2006 .......Κανά μπλουζάκι να τη βρούμε ...... Αααα' date=' αυτά είναι προσωπικά γούστα φίλε… :o Εγώ δεν την βρίσκω καθόλου με τα μπλουζάκια. Προτιμώ τις κυλόττες και τα καλτσόν. :wink: Η γυναίκα μου προσέχει να μην εμφανίζεται έτσι ντυμένη μπροστά μου γιατί της τα έχω σκίσει όλα…[/quote'] Τωρα εχεις βαθια επιγνωση του οτι με προκαλεις...και σιγουρα σου αρεσει υποψιαζομαι...... :D :D :D Ανωμαλε αντρα...... :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση