Waterfall-K Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2012 Ενα νεο video-review απο Sonicstate. 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2012 Μου εξηγείς κάτι; Αυτός ο ήχος (θόρυβος) στο 12':10" μαζί με τα βιολιά, είναι enhanced articulation, είναι από τα πλήκτρα ή ο τύπος δεν έχει κόψει τα νύχια του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2012 Τα νυχια του ειναι, κατα 99.99999%. :P Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2012 Ωραία, τότε να σε πιστέψω, κατά 0,00001% είναι τα πλήκτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
miii Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2012 Παιδια ήρθε χθες το πήρα στο 12.10 είναι τα πλήκτρα m50 και βγάλε και δέν είμαι καν πληκτράς..παντως σά μηχάνημα σκοτώνει απλά!ο πώλητης μου είπε ότι είμαι ο 1ός ελλάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
miii Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2012 οι ήχοι τού πιάνο δέν υπάρχουν ;) απίστευτοι πραγματικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2012 ...το πήρα στο 12.10 είναι τα πλήκτρα m50 και βγάλε... Χμμμ? Για παρ'το απ'την αρχη... ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
miii Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2012 δεν μου άρεσε η αίσθηση του κλαβιέ σε ενα psr σάπιο που είχα ήταν καλύτερα τα πράγματα αλλά πραγματικά δέν μάπασχολεί το μηχάνημα σκοτώνει....απίστευτοι ήχοι έχω μείνει μ..ας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2012 Αγορασες το Krome ε? Μεγεια. ;) Ειναι πολυ καλο synth κι αξιζει τα λεφτα του μεχρι το τελευταιο cent. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2012 Τα presets της Korg με τους ρυθμους και τα pads κτλ, πρεπει να ειναι επηρεασμένα απο Yanni :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση