DrRhythm Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2006 Πάντως εάν δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα τέμπο' date=' πράγμα που μάλλον είναι απίθανο, θεωρώ φοβερά υπερβολικό και εξεζητημένο τη χρήση μετρονόμου στα live. Στις studio εγγραφές είναι αλλοιώς.[/quote'] Κι εγώ τις ίδιας άποψης είμαι. Στις πρόβες και στις εγγραφές καλό κάνει ο μετρονόμος, αλλά στα live δεν βρίσκω απολύτως απαραίτητη τη χρήση του... Βέβαια δικά σας είναι τα γένια, δικά σας και τα χτένια. Ε, GPiad ; 8) by the way, έλεγα και στο Δήμο χτες πόσο μεγάλη διαφορά είχε ο Πάνος στο παίξιμο του. Πολύ πιο στρωτός, ουσιαστικός και δημιουργικός. Προσωπικά τον χάρηκα χτες. :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2006 και εγω αυτης της αποψης ειμαι αντε να δουμε ελπιζω να μην τα σκατωσουμε λογω ελειψης συνεννοησης γιατι θα του σπασω τον μετρονομο στο κεφαλι :evil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση