Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2012 ::) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Πολύ καλό :D ΥΓ: Πάντως ελπίζω να έγινε κατανοητό το «ο Αστακός» που με βάφτισε ο Yameth. Είναι από το εξοπλισμένος σαν... αστακός ;D ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
il_dottore46 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατρέ μου, αν το κάνεις για εμένα θα σε απογοητεύσω :D Να σου πει και ο όντιος για δύο φιλαράκια μας, που θέλουν από δύο σελίδες (ο ένας ίσως και τρεις) για να αραδιάσουν τα μπάσα τους. Εγώ μπροστά τους είμαι... πταίσμα ;D ;D ;D Χαχα, δεν θέλω να το φαντάζομαι. Εγώ είμαι ολιγαρκής άνθρωπος, με 3-4 ακόμα (P, J, Stingray, T-Bird) και 3-4 πεταλάκια επιπλέον είμαι καλυμμένος. Και ένα κοντρα κάποτε (το οποίο δεν θα ξέρω να παίζω βέβαια :)) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2012 Χαχα, δεν θέλω να το φαντάζομαι. Εγώ είμαι ολιγαρκής άνθρωπος, με 3-4 ακόμα (P, J, Stingray, T-Bird) και 3-4 πεταλάκια επιπλέον είμαι καλυμμένος. Και ένα κοντρα κάποτε (το οποίο δεν θα ξέρω να παίζω βέβαια :)) Καλά, εδώ που τα λέμε καλυμένος είσαι και με δυο-τρία (max) αλλά είπαμε. Μας κάναν καταναλωτές (και ακόμα να αμυνθούμε). Και στα αγοράκια όλων των ηλικιών, αρέσουν τα παιχνίδια Να σου πει και ο όντιος για δύο φιλαράκια μας, που θέλουν από δύο σελίδες (ο ένας ίσως και τρεις) για να αραδιάσουν τα μπάσα τους. Κάθε φορά που το σκέπτομαι, με πιάνει ταχυπαλμία. Πρέπει να ξαναπάω,πρέπει να ξαναπάω, πρέπει να ξαναπάω Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2012 Κάθε φορά που το σκέπτομαι, με πιάνει ταχυπαλμία. Πρέπει να ξαναπάω,πρέπει να ξαναπάω, πρέπει να ξαναπάω Όχι Κώστα... Μη ;D Είναι ζημιάρικες αυτές οι επισκέψεις ;) ;D ;D ;D Επικίνδυνες για την υγεία. Ελλοχεύουν τον κίνδυνο της γνωστής μεταδοτικής ασθένειας, γνωστής και ως GAS ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
il_dottore46 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2012 Καλά, εδώ που τα λέμε καλυμένος είσαι και με δυο-τρία (max) αλλά είπαμε. Μας κάναν καταναλωτές (και ακόμα να αμυνθούμε). Και στα αγοράκια όλων των ηλικιών, αρέσουν τα παιχνίδια Καλά ισχύει αλλά είναι θέμα περισσότερο κ@υλας παρά καταναλωτισμού. Όπως θα μου άρεσε να είχα και ένα γκαράζ με 4-5 παλιά cafe racer. Ένα Triumph, ένα Norton, ένα Ducati, ένα CB και πάει λέγοντας. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2012 Basses: 1.Fender Standard Jazz Bass 2011 RW (Mexico) 2.Ibanez IJXB190 Amps: 1. SWR 15 LA series 2. Rocktron Rampage Bass 10 Effects: 1. Boss ME 20b ….….και χρειάζομαι επειγόντως ένα precision ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
LamberBass Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μπάσα ΕΒΜΜ Stingray 5 Squier Standard Jazz Bass (modified) Ενισχυτές Gallien Krueger MB210 Fender Bassman 150 Effects Boss GT-10B Zoom B3 (πρακτικά είναι 2 rigs: ένα στην πόλη κι ένα στο νησί) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2012 ….….και χρειάζομαι επειγόντως ένα precision ;D ;D ;D ;D ;D Ιδού. Δείτε και παραδειγματιστείτε. Αρχικώς πήρε το Jazz και τώρα θέλει και ένα Precision 8) Άξιος ο κ. συνήγορος και παράδειγμα προς μίμηση ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μπάσα: Spector NS2000Q5 Frankenstein Ibanez GSR200 Harley Benton Upright electric bass Ενισχυτής: Κεφαλη Behringer BXR1800H με DIY καμπίνα Πετάλια: το 2ο κανάλι-overdrive του ενισχυτή (:P) Roctron tri wah EHX the mole (bass boost) EHX bass blogger (drive mode) Joyo vintage phaser Ashdown bass octaver Harley Benton BDI-2000 (character pre) Αυτά... Και θέλω να πάρω κι ένα ibanez ακόμα τώρα αλλά δεν παίζουν φράγκα :/ LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2012 Ιδού. Δείτε και παραδειγματιστείτε. Αρχικώς πήρε το Jazz και τώρα θέλει και ένα Precision 8) Άξιος ο κ. συνήγορος και παράδειγμα προς μίμηση ;D E ναι, το "J" ειναι φλωρικο...το "P" , αλητικο! ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση