lgbesios Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Να και ο aggie με την aggie ζεστός και καθαρός , ελαφρύς και δυνατός ,ιδανικό set up για μπαράκια και κλαμπάκια αλλά και για μεγαλύτερα stage rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2012 Epiphone Thunderbird (Gibson ΤΒ+ μαγνήτες, V/V/3-way wiring) BaCH Non-reverse Thunderbird Αφτό Επίσης ένα Epi EB-0 (στοκ προς το παρόν...) και διάφορα πρότζεκτ στο πατάρι (Aria hi-flyer copy που θέλει μπόλικη αγάπη, κάτι άλλο rick-οειδές, και διάφορα άλλα ακατανόμαστα). LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
6string Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2013 2 μπασα χειροποιοητα αντωνης παπαδοπουλος 1.6χορδο με bartolini μαγνητες 1.5χορδο Εφφε: line6 bass pod boss OD-3(OVERDRIVE) boss BF-3(FLANGER) Wah wah cry baby Dunlop Eνισχυτης: Behringer ultrabass 4500 με καμπινα με 4x10 και μια κορνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Neurotic Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2013 Να προσθέσω κι εγώ τον δικό μου εξοπλισμό...Aφού επιτέλους έχουμε και δική μας γωνιά στο φόρουμ ας την εμπλουτίσουμε όσο μπορούμε! Bass:Warwick Rockbass Corvette Classic Amphead:Eden Nemesis NA320 Bass Cab:EBS Neoline 112 Θα ήθελα να προστεθεί στο μέλλον ένα Musicman Stingray, αλλά με ένα single coil στο neck παρακαλώ ;D @fleamail Η φωτογραφία σου δεν αρμόζει στην εικόνα του φόρουμ και θα παρακαλέσω τους moderators να την κατεβάσουν αμέσως... ;D Πραγματικά πολύ ωραία συλλογή!Τα συγχαρητήρια μου...Ειδικά το MM και το Gibson είναι τρομερά!Όσο για τα Rickenbacker, έπαιξα με ένα πρόσφατα...Ένιωσα λίγος μπροστά του.. ;D Προσωπικά όμως δεν θα το αγόραζα ποτέ!Και τι εννοώ...Ενώ είναι πολύ ωραίο όργανο με πολύ ωραίο ήχο, δεν με βολεψε καθόλου(παίζω και με δάχτυλα)...Εσύ απ ότι είδα σε παλιό σου θέμα έχεις βγάλει το καπάκι απ τους μαγνήτες για να βολεύει και με δάχτυλα;; @kwstas79 Μαν επιτέλους ένα pickguard σε thunderbird που είναι ΓΑΜΑΤΟ!Να υποθέσω δικό σου σχέδιο;Γιατί αυτό που φοράει κανονικά είναι μεγάλη μούφα! Ωραίο μπασσάκι...Τώρα τελευταία δηλαδή άρχισε να μου αρέσει! ;D Βολικό μπρατσo, κοπλέ ήχος αλλά...αρκετά βαρύ και μάλιστα αυτό που δοκίμασα μου φάνηκε ότι έχει μία τάση για neck dive(χμμμ...ίσως να ήταν και το συγκεκριμένο)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2013 @kwstas79 Μαν επιτέλους ένα pickguard σε thunderbird που είναι ΓΑΜΑΤΟ!Να υποθέσω δικό σου σχέδιο;Γιατί αυτό που φοράει κανονικά είναι μεγάλη μούφα! Όχι, δεν είναι δικό μου σχέδιο, είναι κλεμένο ξεδιάντροπα από ένα σχέδιο του Louis Royo, το ζωγράφισε με ακρυλικά η σύζυγος σε λεπτό κόντρα-πλακέ. Εκτοτε παρατήρησα μια αξιοσημείωτη αλλαγή ηχητικά, την εντοπίζω (χονδρικά) στα 873,67Hz. :D Να και άλλη μια (κακή) φωτό. Ωραίο μπασσάκι...Τώρα τελευταία δηλαδή άρχισε να μου αρέσει! ;D Βολικό μπρατσo, κοπλέ ήχος αλλά...αρκετά βαρύ και μάλιστα αυτό που δοκίμασα μου φάνηκε ότι έχει μία τάση για neck dive(χμμμ...ίσως να ήταν και το συγκεκριμένο)! Ποιό μοντέλο δοκίμασες; LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2013 Όχι, δεν είναι δικό μου σχέδιο, είναι κλεμένο ξεδιάντροπα από ένα σχέδιο του Louis Royo, το ζωγράφισε με ακρυλικά η σύζυγος σε λεπτό κόντρα-πλακέ. Η δουλειά στο P είναι της ιδίας; Αν ναι, εύγε νέε μου και έχω και παραγγελιές. ;) Ρε άρρωστε, τους μαγνήτες τους έχεις straight στο jack ; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Neurotic Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2013 Εκτοτε παρατήρησα μια αξιοσημείωτη αλλαγή ηχητικά, την εντοπίζω (χονδρικά) στα 873,67Hz. Χαχαχα...Παίζει να φταίνε και οι βίδες που έβαλες στο pickguard!Απο τι υλικό είναι;Επίσης, με τα ακρυλικά...Αναπνέει το κσύλο; ;D ;D Να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι ποιο μοντέλο ήταν γιατί είχα την εντύπωση ότι βγαίνει μόνο ένα...Συν την goth έκδοση!Αλλά επειδή μου είχε πει τιμή γύρω στα 200+ υποθέτω ότι ήταν το VSB που υπάρχει και στο thomann! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2013 Η δουλειά στο P είναι της ιδίας; Αν ναι, εύγε νέε μου και έχω και παραγγελιές. ;) Σαφώς αγαπητέ. Ρε άρρωστε, τους μαγνήτες τους έχεις straight στο jack ; Δεν χαμηλώνω ποτέ. Επίσης το tone είναι στα fingertips μου. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
montan Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2013 basses fender jazz bass american stadart burgundy fender jazz bass with seymour duncan antiquity fender p bass hand made gibson thunderbird usa 2010 antonis papadopoulos bass with tobias neck takamine electroacoustic bass amps laney bc 120 combo lem b202 80s ampeg svt 3pro cabines lem 202 1x15 ampeg 410hlf rack gator 6u furman power conditioner pl-plus dbx 160a compressor bbe maximizer 482i tc electronic m350 effects wooly mammoth bass fuzz tech 21 vt bass tech 21 sansamp classic tech 21 sansamp bassdrive tech 21 xxl limited edition tech 21 midi controller digitech whammy 4 guyatone flip series vtx vintage tremolo colorsound tone bender mxr bass envelope filter booster hm boss dd7 digital delay boss lmb3 limiter enhancer boss bf3 flager boss geb7 bass equalizer boss ce5 chorus ensemble oxygel double looper αυτα εχω μαγκες και ολο κατι μου λειπει.σιγουρα ενα marcus miller bass και ενα wal αλλα...πολλα τα λεφτα Αρη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
montan Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2013 Τώρα είδα το θέμα! 8) Από αριστερά προς τα δεξιά και μεταξύ των δύο ογκόλιθων: Fender American Standard Jazz Bass, Gibson 1976 the Ripper, Hofner Club Bass, Rickenbacker 4003, Rickenbacker 4003, Fender 1971 Mustang, Musicman Stingray, Fender American Standard Precision. εεε...οχι....αποχωρω!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση