lgbesios Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μιας και είμαστε στο δικό μας χώρο 8), ας κάνουμε μια λίστα ο καθένας μας με ο,τι έχουμε και δεν έχουμε , με ή χωρίς φωτογραφίες. Αρχιζω: Basses Fender jazz bass 62 avri (lindy fralin pups) Fender precision 50s classic series (fender original p pups) Ibanez AEB 10 acoustic bass Amps Aguilar ag 500sc Ampeg b 100 r Cabs Aguilar sl 112 Orange obc 115 Effects Fulltone bass drive Ebs multicomp Αυτά και είμαι μια χαρά rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2012 Bass: YAMAHA BB424X Amp: AMPEG B2 Pre: SANSAMP RBI http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vac Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2012 Basses Fender Precision plus 1991, USA with Fender lace censors Fender American standard Jazz Bass 2007 USA with Seymour Duncan Antiquity II, S1 switch Sterling by Music Man Ray 34 Classic Active MN 3TS (2011) (Να θεωρήσω ότι το Aria Pro II του '89 δεν θεωρείται πια μπάσο ;D ;D ;D) Amps TC Electronic BH 500 Fender Bronco 40 (Επίσης ο ARIA 50w του '89 καταλαμβάνει χώρο συναισθηματικό και μουσειακό :P) Cabs TC Electronic BC212 TC Electronic BC410 Effects None Μια χαρά και βλέπουμε (μου ξύνεται το χέρι για 5άρι.......) How low can u go? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μπάσα Fender Jazz Bass MIM με J-Retro Deluxe preamp & Noiseless Fender Fender Precision Special Aerodyne G&L ASAT Custom Landing Bass (30” scale και οσονούπω 32” ;) ) με EMG 40P5 (neck) 40DC (bridge) και EMG BTS pre SX Gypsy Rose (32” scale) με Tonerider PJ Ενισχυτής Genz Benz Streamliner 600 Καμπίνα Eden Nemesis N210RS (Και μια ανενεργή Peavey 15άρα που κάποια στιγμή πρέπει να της φτιάξω το Black Widow) Εφέ Δάχτυλα, πένα, παλάμη (και σκέψη για αγορά του Zoom B3) Φαγούρα Για πολλά αλλά ένεκα ένδειας, προσεχώς, πολύ προσεχώς ….....λέμε τώρα. Ίσως έτσι βρω και την ευκαιρία να μάθω να παίζω. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2012 Fender "Sting" P-bass Trace Elliot 1215 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
il_dottore46 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2012 Basses: Squier Vintage Modified Jazz Bass w/ DiMarzio Model J Rickenbacker 4001 1975 Amps: Marshall MB15 8) ;D Effects Tech 21 Bass Driver Programmable Boss ODB-3 EHX Bass Big Muff DIY Clean Boost MXR Bass Octave Deluxe Αυτά. Με τρώει ο ποπός μου για Precision, αλλά θέλω να πάρω και την κεφαλή που ζαχαρώνω. Επίσης να ψαχτώ και με κανα αλλο drive/distortion/fuzz και επιτέλους ένα πεταλάκι κουρδιστήρι (είχα πάρει ένα behringer και το πέταξα). Αλλά στα επόμενα 2 χρόνια μάλλον δεν θα πάρω τίποτα απ'αυτά. Ή αλλιώς θα πάρω τα... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δουλεία δεν είχε ο διάολος μεσημεριάτικα... ;D Μπάσα Fender Precision ’79 Fender RoscoeBeck V srtings ’96 (50 anniversary) Fender Jazz bass Geddy Lee Fender Jazz bass Marcus Miller Squier fretless (full modified Villex pick ups) Musicman Stingray ’86 The Wife (M/P partbass) The Mistress (P/J partbass) Ιωαννίδης Odyssey V strings ’96 Prestige VII stings Vintage (Stingray replica) Ενισχυτές Fender BXR 25 (50 anniversary) Gallien Krueger M112 Markbass 102 Pedalboard Korg Pitch Black tuner Markbass Compressore ART Tube MP Studio V3 Palmer stereo DI Boss OC3 TC Electronics Flager/Chorus EX Small Stone Boss CEB 3 T- Rex Sensewah TC Electronic Nova Repeater T-Rex Fuel Tank Chameleon all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
il_dottore46 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2012 :o :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2012 :o :o Γιατρέ μου, αν το κάνεις για εμένα θα σε απογοητεύσω :D Να σου πει και ο όντιος για δύο φιλαράκια μας, που θέλουν από δύο σελίδες (ο ένας ίσως και τρεις) για να αραδιάσουν τα μπάσα τους. Εγώ μπροστά τους είμαι... πταίσμα ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2012 ::) ;D ;D ;D rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση