blue Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2012 den exei pot epeidi trwei prima re. ΥΓ. Σορι για τα γκρικλις αλλα δεν ήξερα πώς να το πω αυτό στα ελληνικά. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sfaku Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2012 μολις εκανα ένα στο paint. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D και μετά.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2012 ειμαι πραγματικα περιεργος να μαθω τι ηθελες τελικα!!! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2012 χαχαχαχα ρισπέκτ για το ms paint ποστ και το φόλλοου άπ, έλιωσα :) Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jaguarbass12 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2012 Άν κατάλαβα καλά θες να φτιάξεις μια strat με 2 διπλούς μαγνήτες. Εφόσον θες να τους σπλιτάρεις για ν' ακούγονται σαν μονοπήνιοι θα χρειαστείς ένα σούπερ 5θέσιο επιλογέα και έναν διακόπτη S1. Διαφορετικά, πάρε έναν 3θέσιο αν προτιμάς παχείς ήχους τύπου les paul. Στη θέση σου θ' αγόραζα μια μεταχειρισμένη μεξικάνικη κιθάρα fender standard strat HH και θα της έβαζα έναν διακόπτη S1 για μια ατέλειωτη γκάμα ηχητικών συνδυασμών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MetalMan Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2012 Άν κατάλαβα καλά θες να φτιάξεις μια strat με 2 διπλούς μαγνήτες. Εφόσον θες να τους σπλιτάρεις για ν' ακούγονται σαν μονοπήνιοι θα χρειαστείς ένα σούπερ 5θέσιο επιλογέα και έναν διακόπτη S1. Διαφορετικά, πάρε έναν 3θέσιο αν προτιμάς παχείς ήχους τύπου les paul. Στη θέση σου θ' αγόραζα μια μεταχειρισμένη μεξικάνικη κιθάρα fender standard strat HH και θα της έβαζα έναν διακόπτη S1 για μια ατέλειωτη γκάμα ηχητικών συνδυασμών. Με ένα διακοπτακι steal ;D Les Paul θα ειναι μουρλια. Guitars: Yamaha EG112 Yamaha PAC120 Epiphone Les Paul Custom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2012 Με ένα διακοπτακι steal ;D Les Paul θα ειναι μουρλια. φιλε μου το εχω παρατηρησει και αλλου οτι το κανεις αυτο Λοιπον Το "στύλ" που θες να αναφερθεις γραφεται στα αγγλικα "style" και οχι "steal" γιατι αυτο που γραφεις σημαινει "κλεψιμο" :) :) :) Κατα τα αλλα εφοσον απαντηθηκε η ερωτηση σου και εξαρχης ηθελες απλως "1" "φωτο" μιας στρατ με 2 humbuckers τοτε........ 8) 8) 8) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MetalMan Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2012 φιλε μου το εχω παρατηρησει και αλλου οτι το κανεις αυτο Λοιπον Το "στύλ" που θες να αναφερθεις γραφεται στα αγγλικα "style" και οχι "steal" γιατι αυτο που γραφεις σημαινει "κλεψιμο" :) :) :) Κατα τα αλλα εφοσον απαντηθηκε η ερωτηση σου και εξαρχης ηθελες απλως "1" "φωτο" μιας στρατ με 2 humbuckers τοτε........ 8) 8) 8) Επ, τα περδεψες λίγο το steal το είχε γράψει ένας Johnny's εγω απλα το γράφω ειρωνικά. Και όχι δεν έχω βρει ακόμα κατι σαν template,blueprint αλλα έχω αρχίσει και σχεδιάζω ένα. Guitars: Yamaha EG112 Yamaha PAC120 Epiphone Les Paul Custom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2012 Να με συγχωρεις τοτες που πρωτη φορα το εβλεπα και σε πηρα απο τα μουτρα template,blueprint αλλα έχω αρχίσει και σχεδιάζω ένα. τωρα εθπες την σωστη λεξη που ψαχνουμε απο την αρχη της 1ης σελιδας 8) Να σου πω λοιπον οτι οποιοδηποτε σχεδιο(template) κανει αρκει να κανεις pool routing μιας και οι μαγνητες καθονται στο pickguard και οχι στο ξυλο think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2012 Επ, τα περδεψες λίγο το steal το είχε γράψει ένας Johnny's εγω απλα το γράφω ειρωνικά. Και όχι δεν έχω βρει ακόμα κατι σαν template,blueprint αλλα έχω αρχίσει και σχεδιάζω ένα. Μη του δίνεις σημασία του παιδιού είναι ΚΑΝΙΜΟΘΡΙΟΣ - ίσως ο μόνος με 3000 ποστς. :D When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση